Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stiže nam 'the voice'

Ima li i Hrvatska ovakve talente: Odabrali smo najbolje audicije strane verzije showa 'The Voice'

the voice
Foto: Screenshot
1/7
14.01.2015.
u 09:38

Show 'The Voice' stiže i na naše male ekrane. Ovog puta pogledajte koliko visoko su letvicu digli kandidati izvana. Pogledajte najbolje od stranih audicija...

Hit show "The Voice" stiže ove subote i na naše male ekrane. Prva od 15 emisija showa počinje u 17. siječnja na Prvom programu HRT-a u 20 sati. Kandidate će predstavljati isključivo njihov glas, budući da ih žiri ne vidi, već se okreće i vidi kandidata tek kad mu se dovoljno svidio njegov glas. U posebnim stolcima sjedit će Jacques Houdek, Indira Levak, Tony Cetinski i Ivan Dečak. U svijetu se već prikazuje "The Voice", konkretno u Velikoj Britaniji sada se prikazuje četvrta sezona. Pogledajte najbolje od kandidata koje su birali britanski glazbenici.

Evo naših favorita:

1. Liam Tamne - This Woman's Work

27-godišnji mladić nastupio je u drugoj sezoni showa "The Voice UK", a potpuno je oduševio žiri. Pjesmu je posvetio svojoj preminuloj baki koja ga je odgojila.

2. Karl Michael - No More I Love You

Druga sezona bila je prepuna talenata. Oduševio je 26-godišnji Karl Michael nastupom i interpretacijom singla Sinead O'Connor. Čistač prozora dao je sve od sebe i uspio.

3. Cleo Higgins - Love On Top

Treća sezona showa iznjedrila je talentiranu Cleo Higgins koja je s toliko lakoćom otpjevala singl "Love On Top" sjajne Beyonce da se Jessie J okrenula nakon nekoliko sekundi nastupa ove djevojke. Rasplesala je žiri, a kasnije skoro i rasplakala spomenutu pjevačicu. Naime, Cleo se odlučila da će joj mentor biti Will.I.Am.

4. Iesher Haughton - Who's Loving You

Ova zgodna i jako mlada djevojka izvela je savršeno singl grupe Jackson 5, a bila je jedna od najboljih kandidata u zadnjoj u nizu prikazanih sezona "The Voicea" u Velikoj Britaniji.

5. Ash Morgan – Never Tear Us Apart

Pjevati Michaela Hutchinsona i njegov najveći hit zaista je jako velik zalogaj. Pogotovo kad ste teži mladić koji se pomalo i boji javnih nastupa. No, on je uspio. Dok je pjevao, članica žirija Jessie J bacila mu se pod noge i podržavala ga tijekom izvedbe. Izvrsna audicija.

6. Anna McLuckie – Get Lucky

Ova djevojka obradila je singl Daft Punka i to na harfi. Uz instrument i njezin prekrasan glas, Anna je zavela žiri, voditeljicu i publiku. Svi su ostali potpuno zatečeni talentom ove djevojke, a jedan od članova žirija nije ni trepnuo tijekom njezina nastupa.

>>Još samo 5 dana do početka showa The Voice

>>Ivan Dečak: Rock'n'roll mi plaća račune i pristojan građanski život

Komentara 4

TR
Trnjanec
11:05 14.01.2015.

Kod nas će pjevati hitove Thompsona, Severine, Rozge i Grdovića.

NE
neki
14:32 14.01.2015.

Najbolji pjevač među članovima žirija kod nas nije prošao na inozemnoj audiciji čak ni prvi krug...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije