Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najgori na dodjeli grammyja

Ima je na sve strane! Vremešnoj Madonni vrijeme je da malo pokrije obline

grammy
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
09.02.2015.
u 09:40

One su potpuno podbacile na crvenom tepihu na 57. dodjeli Grammyja. Ima tu stare i stare garde, no većinom su modno griješile novakinje u svijetu showbiznisa. Uz nadu da će se s godinama popraviti, donosimo vam najgore od ovogodišnjeg crvenog tepiha

One su potpuno podbacile na crvenom tepihu na 57. dodjeli Grammyja. Ima tu stare i stare garde, no većinom su modno griješile novakinje u svijetu showbiznisa. Uz nadu da će se s godinama popraviti, donosimo vam najgore od ovogodišnjeg "grammyjevskog" crvenog tepiha.

Charli XCX – Mlada pjevačica odjenula je bijelo odijelo kuće Moschino, a izgledala je prilično retro. Na loš način. Usto, dodatno je pogriješila noseći krznenu stolu.

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

Meghan Trainor – Djevojka koja se protekle godine proslavila hitom "All About That Bass" odjenula je crnu haljinu Galie Lahav. U crnom je izgledala pomalo morbidno i jeftino. Nikako ne možemo spojiti ovu mladu, veselu djevojku s ovom kombinacijom.

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

Iggy Azalea – Pjevačica se odlučila na seksi plavu haljinu Giorgia Armanija. Iako je istakla obline te haljinom i nije toliko promašila, njezina bizarna frizura potpuno je uništila stajling zgodne Australke.

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

Joy Villa – Mlada manekenka, glumica i pjevačica zbirom zanimanja, ali i modnim odabirom, očito vapi za pažnjom. Na dodjelu Grammyja stigla je odjevena u narančastu traku koja se često koristi pri građevinskim radovima. I tako treba ostati. Preloše.

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

Madonna – Među novakinjama, kojima se pogreške lakše opraštaju, našla se i Madonna. Izlizano, ali opravdano je zvati Madonnu "kraljicom popa", no ovog puta ništa kraljevski nije bilo u njezinoj kombinaciji. Odlučila se za Givenchy i pogriješila. Iako u sjajnoj formi, Madonna je žena u godinama. Pokazivanje grudi i guze cijelom svijetu u jednom trenutno postaje suvišno i žalosno. Mrežaste čarape nisu pomogle sveukupnom dojmu.

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

>>Održana 57. dodjela Grammyja, trijumfirao mladi Sam Smith!

>>Jesu li zalutale na Grammy? Ovako se ne odijeva za crveni tepih

Komentara 8

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
10:17 09.02.2015.

Dijelim mišljenje novinarke u potpunosti.

Avatar jedanalivrijedan
jedanalivrijedan
20:40 10.02.2015.

glupost,Madonna je prava koka....milfaca i pol ....

IC
icro
13:26 09.02.2015.

ma nemoj. A ko si ti to barbara da odlucujes kad tko mora pokrit svoje bline.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije