Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ženim sina

Igor je dobio košaricu u showu, ali sreću je brzo našao i oženio se

Foto: Nova TV
1/6
29.05.2018.
u 14:28

Višnja je odbila prsten Igora Bjeloševića, ali on je sreću pronašao u rujnu prošle godine i vjenčao se prije nekoliko dana sa svojom odabranicom Suzanom Sekovanić.

Igor Bjelošević, kojeg smo gledali kao natjecatelja u showu "Ženim sina" na Novoj TV u finalu je dobio košaricu od Višnje koja je odbila njegov prsten, ali Igor je ljubavnu sreću našao izvan showa.

Prije nekoliko dana, pišu 24 sata, Igor se oženio svojom odabranicom Suzanom Sekovanić koju je upoznao prošle godine u rujnu.

 

 

– Vjenčali smo se u samoborskoj vijećnici, a svadba je bila u restoranu Stara preša. Bilo nas 14, obitelj i kumovi – rekao je Igor. Njegova mama Marica, koju  u showu svi pamte po izreci kako će jednu od natjecateljica istući koprivom i djelovala je kao stroga svekrva, sretna je i zadovoljna sinovim odabirom, a u rujnu će postati i baka jer Igor i Suzana čekaju prinovu. 

– Dugo smo čekali da se oženi i napokon dočekali. Sad mi je važno samo to da Igor bude sretan i staložen, a beba koja stiže živa i zdrava – rekla je mama Marica. 

1/29

Komentara 8

Avatar Hrvatkatolikdomoljub
Hrvatkatolikdomoljub
14:36 29.05.2018.

Eto rjesenja, odmah mi probava proradila!!!!!!!!!!

HI
Hik
17:57 29.05.2018.

Moram vam prijeneti jednu lijepu vijest. Nas Hrvat Ronald Savkovic je je malo radil u beogradu i srbekim je uzel 80 tisuca Eura. Kad je otisel napisal je "JEDVA OSTADOH ŽIV U SMRDIJI". Poludjeli srbeki; idite vidjeti u blicu https://www.blic.rs/kultura/vesti/jedva-ostadoh-ziv-u-smrdiji-hrvat-radio-na-predstavi-u-beogradu-i-napljuvao-nas/j2ly9wc.c. Naslov je "Hrvat radio na predstavi u Beogradu i napljuvao nas toliko da ćete se ŠOKIRATI". Bravo za Ronalda, al ih je zajebal.

TR
tratincica68
21:06 29.05.2018.

uh sto sam se dobro ispraznio.sad mi je lakse

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije