Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODRŠKA SVIH

Ida Prester sudjelovala na gay prideu u Stockholmu i iznenadila se viđenim

Ida Prester
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/5
07.08.2017.
u 12:59

CIJELI grad je okićen, državne institucije, banke, kafići, ulični kiosci, autobusi, sponzori su velike kompanije, prolaznici plešu, nose zastavice... Državni blagdan, kolona traje tri i pol sata - napisala je Ida, ali i dodala kako se nekim njenim pratiteljima nije svidio status

Pjevačica Ida Prester nakon boravka u Islandu trenutno s obitelji odmara u Švedskoj. Jučer je tako u Stockholmu sudjelovala u gay prideu, i iznenadila se podrškom koju tamo ima gay populacija.

- Jedna stvar baš upada u oči u Stokholmu. Meni upada jer sam s Balkana, njima je normalno. Gej prajd je. Sve kul, ludilo, fešta. Ali razina javne podrške tome, to je stvarno nevjerojatno. CIJELI grad je okićen, državne institucije, banke, kafići, ulični kiosci, autobusi, sponzori su velike kompanije, prolaznici plešu, nose zastavice... Državni blagdan, kolona traje tri i pol sata. Vrhunac je bio kad smo već dobili epilepsiju od duginih boja i došli kući na spavanje, pa našli hotelsku pastu za zube (!) u rainbowu - napisala je Ida a osim fotografija s gay pridea stavila je i film s onim što joj je bilo najdraže.

- Kolona je trajala četiri sata, podijeljena u razne skupine: transexualci, gejevi iz Irana i Afganistana, newcomeri, gej invalidi, gej komunisti, gej reprezentacije raznih firmi.. spektakl. A ovo je grupa - ponosni roditelji - opisala je Ida trenutak u kojem su na prideu zajedno hodali roditelji sa svojom gay djecom.

Pjevačica je za ove objave dobila puno pozitivnih komentara, no bilo je i onih kojima se to nije svidjelo.

 

- Staviš dva statusa zaredom o gejevima i preko noci izgubiš stotinjak 'frendova' i followera. Može Island, može aj te price muško/žensko, ma može i Romi. Al, brate, negdje moraš podvući crtu - sarkastično je napisala Ida.

Komentara 25

DU
Deleted user
13:17 07.08.2017.

Zatupljujuća jeftina propaganda o savršenom društvu koja je inače druga zemlja u svijetu po silovannima (prva je Lesoto)

BL
blokiraniantikomunist
13:26 07.08.2017.

koliko energije i novca je potreno da se okiti jedna obična nastranost.

Avatar Moodleen
Moodleen
13:28 07.08.2017.

Taman kad pomislim da Vl ne može objaviti veću idiotariju - on te iznenadi još većom. Pa do kad? Pa kam je otišlo to novinarstvo, jel se to ući, studira? Jel raspisan kakvo natjecanje za najveću gadost svijeta?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije