Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vratila se 'lollobrigida'

Ida Prester s bebom u naručju predstavila novi spot

ida prester
Foto: Marcella Zanki
1/5
11.11.2014.
u 14:43

Bend Lollobrigida donosi video spot za svoj novi singl "Najbolji život"

Nakon kraće stanke, bend Lollobrigida donosi video spot za svoj novi singl "Najbolji život". Spot je sniman u Beogradu, a režirala ga je nagrađivana splitska redateljica Marcella Zanki. Priča prati svakodnevnu rutinu front-djevojke benda, Ide Prester, kroz različite situacije na stvarnim lokacijama iz njenog privatnog života - od buđenja, brige o bebi, pripremanja kašice, kupovine na tržnici, vožnje gradom, do svirke s bendom na krovu zgrade u kojoj živi.

- Koji put sami ne znamo što ćemo sa životom u svijetu gdje sve što volimo i pružamo više nije na cijeni. Često smo zbunjeni i pogubljeni. Ali hej - ovo je najbolji život koji imam i koji ti dajem. Ako ti je dovoljan, budi pored mene i uživat ćemo ga zajedno - prenosi Ida poruku pjesme.

U spotu iza čije kamere se našao Andreja Hamović, pojavljuju se i ostali članovi benda, odgovorni i za aranžman pjesme: Marko Ajković, Ivan Skopulović, Damjan Babić i Petra Cigoj. Za produkciju pjesme odgovoran je Marko Čerketa, dok je zanimljiv stil 'glumaca' u spotu osmislio Petar Rudić.

- Nije bilo lako dobiti dozvolu stanara da snimamo spot na vrhu mog nebodera, uz glasnu svirku u dnevnoj i noćnoj varijanti, bacanje dimnih bombi, trčanje... Zato smo snimanje zakazali na dan oslobođenja 16.10., kad je Beograd posjetio Putin. U takvoj prazničnoj atmosferi - uz vojnu paradu i nadlijetanje aviona, nitko nam se nije usudio ništa prigovoriti – prepričava nam Ida simpatičnu priču o samom snimanju novog spota.

>>Ida Prester vadila mački krv da provjeri ima li parazite

>>Ida Prester postala majka! Pjevačica u Beogradu rodila malog Roka

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar skynet
skynet
23:00 11.11.2014.

Tko je to?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije