Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PJEVAČICA

Ida Prester progovorila o važnoj temi, javila joj se pratiteljica: 'Živa sam zahvaljujući tebi'

Ida Prester
Foto: Promo
1/16
21.01.2022.
u 08:00

„Naručila se jučer, danas ujutro obavljeno, profi, fensi, za 10 minuta izašla iz Štampara“, opisala je pjevačica te istaknula da ne može vjerovati da nema gužve.

Pjevačica Ida Prester (43) na svojem je Facebook profilu progovorila o važnoj temi. Ida je objavila plakat koji poziva na besplatan mamografski pregled i fotografiju vrata ordinacije. „Znate koja je najbolje rečenica na svijetu? Uh, došli ste srećom u zadnji čas!!“, istaknula je pored fotografija te objasnila da je danas bila na pregledu koji je besplatan, za koji ne treba čak ni uputnica, a nema ni čekanja. „Naručila se jučer, danas ujutro obavljeno, profi, fensi, za 10 minuta izašla iz Štampara“, opisala je pjevačica te istaknula da ne može vjerovati da nema gužve. „Tri meni bliske osobe se trenutno bore s rakom dojke. Sve bi dale da su imale ovu šansu. Znam da sam već dosadna s tim cicama, ali neka 100 žena okrene očima, a 101. spasi život- vrijedilo je. Ne dešava se samo drugima“, napisala je te pozvala da nazovu odmah i naruče se.

U komentarima joj se javila pratiteljica koja joj je poručila da je njezino isticanje te teme njoj spasilo život. "Dosadna?! Živa sam zahvaljujući tebi", istaknula je. Pjevačica ju je pitala zar je stvarno tako, a pratiteljica je otkrila da zahvaljujući njezinom poticaju na samopregled je ona tumor otkrila na vrijeme. „Divno. Držim fige za dalje“, poručila joj je Ida. 

Inače, Ida na svojim društvenim mrežama često govori o raznim temama među kojima je i važnost brige za svoje zdravlje te odlasci na redovite preglede. Na Facebook profilu ima skoro 5.000 prijatelja s kojima dijeli svoje savjete i dogodovštine. 

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji glumačkog ostvarenja godine

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije