Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvorene prijave

Ida Prester objavila oglas za posao: 'Hrvati, javite se ako vam je kul živjeti u Beogradu'

Foto: Facebook
1/4
16.04.2021.
u 16:25

Ida je objavila oglas za posao kojim nastoji pronaći osoblje za ugostiteljski objekt u Beogradu koji vodi sa suprugom Vanijem Peševskim.

Pjevačica Ida Prester na svom je Facebook profilu otkrila da traži radnike. Naime, Ida je objavila oglas za posao kojim nastoji pronaći osoblje za ugostiteljski objekt u Beogradu koji vodi sa suprugom Vanijem Peševskim. 

"KUHARI I KUVARI!!! I naravno KUV/HARICE!!  Kod nas u Bistro Grad-u tražimo glavnog kuvara/icu i njegovog zamjenika.
Nekog kreativnog i energičnog tko bi pogurao cijeli koncept još jedan level gore - spremamo se za novu sezonu!!  Ako ste iz Hr ili neke druge zemlje regije, a kul vam je neko vrijeme živjeti u Bg - dobrodošli ste! Razglasite..", napisala je Ida u oglasu koji se odmah nakon objave počeo dijeliti društvenim mrežama. 

Foto: Facebook/TS Auris

Inače, Ida posljednjih godina živjela na relaciji Zagreb-Beograd, a krajem prošle godine s obitelji se odlučila nastaniti u Zagrebu. nakon povratka otkrila nam je kako joj je tekla prilagodba na povratak u Zagreb.  

- Tu smo od ljeta. Ma kakva prilagodba, ja sam u zadnjih sedam godina bila više na autocesti E75, nego kući. Uostalom, ja sam tu doma, kao da nisam ni otišla. Najveća promjena je za klince, koji su sad u Zagrebu krenuli u školu i vrtić. Promijenili su sredinu, ali vidim da to ne doživljavaju traumatično, odmah su se uklopili s novim društvom i didom i bakom koje motaju oko malog prsta - kazala je Ida u intervjuu za Večernji list i otkrila što joj najviše nedostaje iz Beograda.

- Najviše mi nedostaju prijatelji. Tamo imam jako bliske ljude koji su mi kao obitelj. Ali odlučili smo da nam je baza sada u Zagrebu i uživamo u njemu. Drukčije je, puno mirnije, ali u ovoj nam fazi upravo to odgovara. Moj suprug kaže da je Zagreb drukčiji grad od njegova rodnog grada. Sve je finije, mirnije, usporenije. Naviknut će se. Ionako smo svako malo i u Beogradu - kazala je Prester. 

Foto: Facebook/TS Auris

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku Nike Turković

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
17:04 16.04.2021.

Jer od place kuvara se u Beogradu odlicno zivi, navalite!

Avatar Bolsonaro
Bolsonaro
17:52 16.04.2021.

Je, pun je Zagreb konobara i "kuvara" Srbijanaca zato jer se u Beogradu dobro i kul živi...

Avatar Uskok
Uskok
17:50 16.04.2021.

Najviše bi bilo kul da si ti ostala živjeti u tom Beogradu i nas zaboravila....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije