Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'JUTRO JE'

Ibrahimovićevo stupanje uz narodnjački hit u Sanremu oduševilo Ninu Badrić: 'Koji baja'

Foto: PIXSELL
1/6
04.03.2021.
u 20:50

Podsjetimo, upravo je Topčagićka uz Eru Ojdanića bila jedna od zabavljačica četnika i ostalih srpskih vojnika u Vukovaru, samo nekoliko dana nakon stravičnog masakra i pada grada. Kasnije se Topčagić branila kako je na taj nastup bila natjerana,

Nogometaš Milana Zlatan Ibrahimović (39) oduševio je fanove kada je na festivalu u Sanremu izašao uz zvukove naodnjačkog hita "Jutro je", kojeg pjeva Nada Topčagić. Jedna od onih koja je na društvenim mrežama podijelila snimku izlaska švedskog napadača je i Nina Badrić, koja je na Instagramu napisala "koji baja". 

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, upravo je Topčagićka uz Eru Ojdanića bila jedna od zabavljačica četnika i ostalih srpskih vojnika u Vukovaru, samo nekoliko dana nakon stravičnog masakra i pada grada. Kasnije se Topčagić branila kako je na taj nastup bila natjerana, što je rekla u InMagazinu, iako je na snimkama koje i dalje kolaju internetom iz sveg glasa vikala: "Živjela Velika Srbija!" i pjevala četničke pjesme.

- Ne znam što bih rekla. Fascinirana sam i presretna. U svoj ovoj tuzi, ovo je jedna svjetla točka. Voljela bih ga upoznati, iako sam svojevremeno upoznala njegovog oca, ali to je duga priča. Ponosna sam na uspjeh sportaša i živjeli nam oni 100 godina. Ibrahimoviću, svaka čast za izbor pjesme, ljubi te Nadica - rekla je Topčagić za portal Nova.rs početkom veljače kada je Ibra također uz njezinu pjesmu proslavio svoj 500. i 501. gol u karijeri.

 

Ključne riječi

Komentara 8

BI
billynik
22:20 04.03.2021.

Oduševili bi nju Ibrahimovićevi milijuni.

AN
anton1
21:46 04.03.2021.

Bože čuvaj, Bože sačuvaj!

ZD
zlatan@desknet.se
23:07 04.03.2021.

Papak mogo je i uz zikino kolo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije