Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak misice

Iako želi postati majka, beba još nije na vidiku

Vanja Rupena
Nel Pavletić/Pixsell
17.05.2010.
u 19:19

Vanja Rupena predstavila se novinarima kao nova voditeljica RTL-ova showa “Hrvatski top model”. Da je njezin angažman pun pogodak producenata showa, svjedoči i ekipa koja će poznatu manekenku okruživati.

Odjevena u kožnatu haljinu linije Trussardi 1911, Vanja Rupena predstavila se novinarima kao nova voditeljica RTL-ova showa “Hrvatski top model”. Da je njezin angažman pun pogodak producenata showa, svjedoči i ekipa koja će poznatu manekenku okruživati. S njome je u Hrvatsku stigao i Pedro Pianti, osobni vizažist Eve Mendes, koji će Vanju uljepšavati već danas, na prvom snimanju trailera.

Milano – Zagreb

– Sretna sam što ga poznajem. Pianti je veoma tražen i nije mala stvar dobiti ga – kaže Vanja, koja se već u srijedu vraća u Milano.

Snimanje showa i manekenski posao radit će istodobno, pa će nekoliko mjeseci živjeti na relaciji Milano – Zagreb.

– S lakoćom ću uskladiti sve obveze koje imam u Italiji i Hrvatskoj, to više što više ne radim na njihovoj televiziji nego se bavim "samo" manekenstvom – kaže Vanja.

Radni odmor u Umagu

Iza nje su dva velika projekta – reklama za Garnier koju je snimala u Tajlandu i kampanja za Marlboro. Stoga se, kaže, raduje ljetu u Hrvatskoj – odmarat će se u rodnom Umagu i pripremati za snimanje showa.

– Mislim da mogu mnogo dati i jedva čekam priliku da pokažem iskustvo i djevojkama pokažem neke trikove potrebne za uspjeh – rekla je Vanja.

Kandidatkinjama će savjetovati da ne dopuste da im slava udari u glavu i tu je, napominje, zato da im pomogne.

Drugu sezonu s drugom voditeljicom, usporedbe Tatjane Jurić i Vanje Rupene, komentirao je Ivan Lovreček, glavni urednik informativnog i magazinskog programa.

– Tatjana Jurić odradila je odličan posao, ali emisiju smo željeli više približiti originalu. Vanju smo angažirali zbog njezine sjajne karijere i velikog iskustva u svijetu top modela – rekao je Lovreček.

Ovogodišnja sezona prilagodit će se svjetskim i hrvatskim modnim događanjima i neće mnogo odstupati od američkog i njemačkog formata.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije