Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u domu od 15 mil. dolara

Dugo ga nismo vidjeli! Meghan i Harry pokazali kako maleni Archie sada izgleda

Foto: Reuters/Pixsell
1/13
24.12.2020.
u 10:17

Harry, Meghan i maleni Archie pozirali su u vrtu svog 15 milijuna dolara vrijednog doma pokraj malene kućice ukrašene božićnim ukrasima. Osim njih na slici su i njihova dva psa Pula i Guy, a nastala je iz fotografije koju je ranije ove godine snimila Meghanina majka Doria Ragland.

Meghan Markle i princ Harry iznenadili su mnoge objavom Božićne čestitke na kojoj se vidi kako izgleda dio njihovog doma u Los Angelesu. Osim toga, iako dugo nisu javno pokazali svog sina, malenog Archieja, ovaj put se i on pojavio uz majku i oca. 

Harry, Meghan i maleni Archie pozirali su u vrtu svog 15 milijuna dolara vrijednog doma pokraj malene kućice ukrašene božićnim ukrasima. Osim njih na slici su i njihova dva psa Pula i Guy, a nastala je iz fotografije koju je ranije ove godine snimila Meghanina majka Doria Ragland. 

Foto: Twitter

Maleni bor na fotografiji je Archiejev, a kako pišu britanski mediji, on je odabrao ukrase koji su mu se najviše svidjeli.

Podsjetimo, Markle je nedavno otkrila kako je u srpnju doživjela spontani pobačaj. Dogodilo se to, prema njezinim riječima, za vrijeme presvlačenja njihova prvorođenca Archieja, a bol je opisala kao oštar grč. Nadalje opisuje kako se i razboljela, a neko vrijeme provela je u bolnici sa suprugom Harryjem dok su tugovali za bebom koju su izgubili. Tvrdi kako je u jednom trenutku shvatila da nešto nije u redu.

– Nakon što sam mu promijenila pelenu, osjetila sam oštar grč. Pala sam na pod s njim, pjevajući uspavanku da nas oboje smirim. Veseli ton kao jak kontrast mom osjećaju da nešto nije u redu. Znala sam, dok sam držala svog prvorođenca, da gubim svoje drugo dijete – opisala je Meghan dodajući kako se sve to dogodilo jednog srpanjskog dana, koji je počeo posve normalno. Tog se dana probudila, nahranila pse, pospremila Archiejevu odjeću i bojice, svezala kosu u rep te posegla za Archiejem u kolijevku. – Nekoliko sati poslije ležala sam u bolničkom krevetu, držeći muža za ruku. Osjetila sam mirnoću njegova dlana i poljubila sam ga. Bilo je sve mokro od naših suza. Dok sam gledala u bijele hladne zidove, pokušala sam zamisliti kako ćemo ovo prebroditi – bila je emocionalna Markle u članku koji je napisala, a u njemu je otkrila detalje odnosa s Harryjem nakon tužnog događaja.

– Sjedila sam u tom krevetu, gledala sam kako se mužu slama srce dok je pokušao držati moje i shvatila sam da je jedini način da počnemo zacjeljivati da ga pitam prva: "Jesi li O.K.?" – kaže 

Inače, vojvode od Sussexa su u studenome prošle godine otišli živjeti u Kanadu, ali su se u ožujku situirali u Los Angelesu. Zadnje pojavljivanje u sklopu kraljevskih dužnosti bilo im je 31. ožujka ove godine te su nakon odlaska u Ameriku tek dvaput posjetili Ujedinjeno Kraljevstvo, ali sina Archieja nisu poveli sa sobom

 

 

Komentara 1

IJ
istina__jako_boli
12:25 24.12.2020.

A sa kojim okom taj mali gleda, a sa kojim nisani? Svako oko svoju politiku vodi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije