Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljetne radosti

I zvijezde znaju da je najbolji odmor vesela igra s djecom

ljeto (1)
Foto: Splash/Red Dot
1/3
07.08.2011.
u 20:00

Recept Britney Spears koja u krugu obitelji puni baterije i za, među ostalim, nastup u listopadu u Zagrebu, iskušale su i druge poznate face. Ben Stiller ljeto s obitelji provodi na Havajima.

Čak tri generacije obitelji Britney Spears uživaju na kratkom odmoru u Houstonu. Cijela obitelj, naime, prati je na turneji “Femme Fatale” započetoj u ožujku ove godine. Ravnopravni član obitelji već je i Britneyn dečko Jason Trawick.

Svi zajedno smiju se, igraju na hotelskom bazenu. Djeci pop-zvijezde, petogodišnjem Seanu Prestonu i četverogodišnjem Jaydenu Jamesu najdraže je prskati Maddie Briann Aldridge, trogodišnju kćer Britneyne sestre Jamie Lynne. Kao glava obitelji, sve igre vodi i nadzire baka Lynne Spears (56).

Baka od formata

– Za njom se okreću sve glave. Britney je nekako dobila bitku s kilogramima, ali to što njezina majka koristi treba preporučiti svakome. Žena doista zadivljuje - govorilo se u hotelu. Recept Britney Spears koja u krugu obitelji puni baterije i za, među ostalim, nastup u listopadu u Zagrebu, iskušale su i druge poznate face. Ben Stiller ljeto s obitelji provodi na Havajima. Dok glumac surfa sa šestogodišnjim sinom Quinlinom Dempseyem, njegova supruga Christine Taylor vozi se kanuom s njihovom devetogodišnjom kćeri Ellom Olivijom.

I naš poznati košarkaš Dino Rađa oduvijek govori kako je odmor s obitelji najbolji odmor, pa je i ove godine sa suprugom Viktorijom i svojim sinovima na brodu, koji je usidren u Palmižani. Viktorija i Dino Rađa u braku su devet godina i imaju dvojicu sinova, sedmoipolgodišnjeg Roka Stipu i dvoipolgodišnjeg sina Niku. Rađa iz prvog braka ima i 13-godišnjeg sina Duju koji također svako ljeto provodi s njima.

Ljeto u Sahari

Da je upravo s obitelji najljepše svjedoči i glumac Goran Grgić koji se sa suprugom Ivanom i njihovo troje djece - sinovima Franom i Lovrom te kćeri Katarinom, upravo vratio s krstarenja po Skandinaviji. Svako ljeto, kaže, nekamo otputuju zajedno, a ostatak ljeta obitelj provodi na Pagu. I Daniela Trbović ove će godine s dečkom, redateljem Oliverom Frljićem i djecom na Brijune.

Da je s potomcima najljepše potvrđuje i najpoznatiji svjetski par Angelina Jolie i Brad Pitt koji svoju djecu vode na odmor na usijani pijesak Sahare.

Komentara 3

MI
Milkica
01:25 08.08.2011.

Glupog li članka. Zašto ne napišete da svako jutro izlazi sunce, baš neobično. Naravno da je s djecom (i obitelji) naljepše. Problem je samo u tome što si pola hrvatskih obitelji ne može priuštiti more.

LI
liliZG
10:07 08.08.2011.

Milkica.......... .........nije problem što si pola hrvatskih obitelji ne može priuštiti more, nego što pola hrvatskih očeva ne uživa sa svojim obiteljima, ne treba ti more da bi se uživalo s obitelji, može otići na vožnju biciklom, piknik u prirodi, odigrati neku društvenu igru...........sve se to može bez puno love, ali na žalost , sve više gledam obitelji oko nas i jedino čujem kak jedva čekaju da djecu uvale bakama i djedama, riješe se žene i onda će se odmoriti , .......jadni su ljudi koji se moraju odarati od vlastitih obitelji..........

LI
liliZG
10:49 08.08.2011.

.....i neke žene , da nikoga ne diskriminiramo, .........jedna mi je s ponosom ispičala kako je za klinca sve isplanirala do te mjere da cijelo ljeto će sa njima biti 7 dana na moru, a ostalo , će putovati od rođaka do rođaka i biti kod bake i djeda, kod kojih ionako živi svaki drugi tjedan kad ide u školu jer su se oni preseli van grada pa tvrde da je tako praktičnije................ne mogu vam opisati moj užas kada sam ju slušala što priča....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije