Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uživa u Dohi

I u ovom izdanju Lana očarava!

Lana
Foto: Instagram
1/6
13.01.2015.
u 16:30

Lijepa pjevačica trenutačno se nalazi na posljednjim pripremama uoči otvorenja Svjetskog rukometnog prvenstva

Lana Jurčević već se nekoliko dana nalazi u Kataru gdje je za dva dana očekuje nastup na otvorenju Svjetskog rukometnog prvenstva.

Osim zgodnih rukometaša, boje naše zastave branit će i lijepa pjevačica kojoj je pripala čast da zajedno s još 23 izvođača otpjeva himnu svjetskog prvenstva ''Live it win''.

U odmoru između napornih proba pjevačica uživa u prekrasnoj Dohi, a fotografijama iz Dohe pjevačica često uveseljava i svoje obožavatelje na društvenim mrežama.

– Sunce prži, a i kod njih je zima. Proba za outfit za otvorenje je gotova – napisala je pjevačica uz jednu od fotografija na kojoj uživa upijajući sunčeve zrake na terasi luksuznog hotela.

 

Zbog putovanja u Dohu pjevačica je morala promijeniti i svoj način odijevanja. Kratke haljinice i dekoltirane majice zamijenila je dugim hlačama i zatvorenim majicama. 

Bez obzira na promjenu odjevnog stila, Lana i dalje očarava svojom ljepotom. Uvjereni smo da će svojim izgledom, ali i glasom, opravdati očekivanja nekoliko milijuna ljudi koji će uživo pratiti svečano otvorenje.

Sretno Lana!

>>Seksi izdanjem Lana Jurčević zagrijala Dubrovčane!

>>Ona je najseksi Hrvatica 2014.! Slažete li se?

Komentara 2

DU
Deleted user
17:19 13.01.2015.

Ljepota nije garncija za pamet,dokazano!

DU
Deleted user
16:54 13.01.2015.

kako sada to i ona otisla u dijasporu po peneze a po istoj pljuva...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije