Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fanovi bijesni

I ona poklekla: Mariah Carey pjevala na playback?!

mariah carey
Reuters/PIXSELL
02.07.2013.
u 17:12

Nakon što je Mariah Carey s prevelikom lakoćom na dodjeli nagrada BET otpjevala svoj hit "Beautiful", 43-godišnjakinja se našla na meti fanova.

Nakon što je Mariah Carey s prevelikom lakoćom na dodjeli nagrada BET otpjevala svoj hit "Beautiful", 43-godišnjakinja se našla na meti fanova koji su svoje nezadovoljstvo izrazili na Twitteru.

– Gdje su njezini vokali? Preminuli u 90-ima, ovo je pravi playback, jako sam razočarana! – Mariah Carey grozno prekriva playback! – samo su neki od komentara na Twitteru. Osim toga, u jednom je trenutku Mariah tijekom izvedbe nastavila otvarati usta, iako je u dijelu pjesme samo svirala glazba.

>>Mariah Carey pomoću golišavosti pokušava izgledati mlađe

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije