Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
finalistica

I kamen bi rasplakala: Emotivnom točkom Adna nadmašila čak i 'zlatni gumb'

Foto: screenshot
19.11.2018.
u 08:33

Adna Šestić emotivnom izvedbom pjesme 'Da sam ja netko' plasirala se direktno u finale Supertalenta.

Adna Šestić sinoć je na pozornici Supertalenta razvalila izvedbom legendarne pjesme Indexa 'Da sam ja netko'. Devetnaestogodišnja Zeničanka osvojila je najviše glasova publike i tako se direktno plasirala u finale.  Oduševljenje njezinim nastupom nije krio ni žiri. 

– Jao, Adna, što si nam napravila. Bila si sigurna da zvučiš fantastično, sve skupa je izgledalo divno, a tvoj vokal, prelijepo – izjavila je Maja koju je Adnina izvedba potpuno raznježila. Oduševljen je bio i Janko Popović Volarić koji je Adni tijekom audicijske emisije stisnuo zlatni gumb. 

– Vrlo vješto manipuliraš nama, što je dobro. Ja ne znam što ti meni svaki put napraviš... Ježim se kad netko divno pjeva, ali tebe drukčije čujem. Smirena si na sceni, a imaš jako puno energije. Ti moraš biti u finalu – rekao je Janko, ustao i zapljeskao. Njegove riječi ubrzo su se i ostvarile. U finale je prošla, i to zahvaljujući žiriju, i harmonikašica Vanessa Jakac

Adna će u finalu biti opaka konkurencija pjevačici Ivi Augustinović koja je završnicu showa izborila u prošloj emisiji. 

Pogledajte i što Maja Šuput kaže o Supertalentu i svom novom brendu. 

Ključne riječi

Komentara 67

Avatar dmitarX
dmitarX
10:13 19.11.2018.

Još kako pjeva ok, ali meni je totalno izvješten njen nastup, antipatičan do bola. To je moje mišljenje.

MA
maziko
09:19 19.11.2018.

Ma ko gleda jos te glupisti. Zar pametnijeg posla nemate.

MA
Marsal
09:36 19.11.2018.

Grozno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije