Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISKRENA GLUMICA

I Jessica Alba progovorila o zlostavljanju u karijeri

Jessica Alba
Foto: Press Association/PIXSELL
1/4
04.07.2018.
u 19:45

- Vjerojatno to ne bi trebalo prihvatiti, ali kao mlada glumica koja odrasta u tom poslu jednostavno prihvatiš da će te tako tretirati. I to nije nešto što odobravam, iskreno... Morala sam brzo naučiti kako se izvući iz toga pa se nije dogodilo ništa ozbiljn - kazala je Alba

Još jedna zvijezda koja je odlučila podijeliti iskustvo seksualnog zlostavljanja je glumica Jessica Alba. Mnoge je šokiralo kada je u sklopu intervjua koji je dala za CNN otkrila da je tijekom karijere koju je započela s 13 godina nekoliko puta doživjela nekakav oblik seksualnog uznemiravanja.

- Vjerojatno to ne bi trebalo prihvatiti, ali kao mlada glumica koja odrasta u tom poslu jednostavno prihvatiš da će te tako tretirati. I to nije nešto što odobravam, iskreno... Morala sam brzo naučiti kako se izvući iz toga pa se nije dogodilo ništa ozbiljno. Bilo je neugodno, možete zamisliti kako je to izgledalo. Radim ovo otkako ima 13 godina. Zamislite kako je to bilo – objasnila je Alba.

Glumica je dodala kako srećom nikad ništa nije izmaklo kontroli, no našla se u različitim neugodnim situacijama.

- Morate paziti na znakove koji vas upozoravaju na opasnost, slušati instinkt koji vam govori da nešto ne valja - kazala je Jessica.

Jessica Alba
1/3

Komentara 9

GU
Gustirna
20:58 04.07.2018.

Za pet minuta slave razne starletice i kurvice bi prodale i mamu a sada glume pederskim medijima i udrugama nevinasca....

RO
rojnik
20:05 04.07.2018.

A baš si ti sa 13 godina znala prepoznati opasnosti,moš mislit .

DE
deda1234
20:27 04.07.2018.

Mene zene svakodnevno zlostavljaju.... Kad ih samo vidi kak se obuku....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije