Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rozga ima hit

'I ja u kasne sate volim jesti fine krafne i burek'

jele rozga
Goran Matijašec
Autori: bm, jš/VLM
15.07.2013.
u 16:06

Jelena Rozga objavila je novi pjesmu. Pod nazivom 'Obožavam', pjesma utjelovljuje sve što donosi ljeto - dobro društvo, pozitivan stav, zabavu i smijeh.

Jelena Rozga objavila je novi pjesmu. Pod nazivom 'Obožavam', pjesma utjelovljuje sve što donosi ljeto - dobro društvo, pozitivan stav, zabavu i smijeh.

– Volim burek i krafne kao i svi, nema ništa slađe nego izlazak začiniti tako nekim dobrim pecivom, kaže Jelena, ali priznaje da ih nikada nije pokušala sama pripremiti.

– Burek vjerujem da bih znala ispeći, a ni krafne valjda nisu veliki problem. Samo što mi ih se ne da pripremati kad ih ima finih za kupiti, smije se Rozga. Vjeruje da će pjesma biti pravi ljetni hit.

Vjekoslava Huljić i ovog puta se potrudila napraviti osebujan tekst. Na glazbi je radio Tonči, dok je aranžman napravio Boris Đurđević.

>>Poslušajte kako zvuči novi Rozgin singl

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije