Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Elin Kostelić

I Ivica i ja voljeli bismo imati još djece, ali sigurno ne uskoro

Foto: Borna Filić/Pixsell, Marko Lukunić/Pixsell
1/2
21.09.2017.
u 08:20

Dok Ivice nema, u brizi oko malenog Leona mami Elin, uz cijelu obitelj, pomaže i stariji sin Ivan koji je brzo preuzeo ulogu velikog brata

Naš najtrofejniji skijaš Ivica Kostelić trenutačno se nalazi na pripremama u Švicarskoj, na ledenjaku Zermattu, a brigu o dvojici sinova, Ivanu (3) i 14-mjesečnom Leonu, preuzela je njegova supruga, Islanđanka Elin.

– Klinci ga obožavaju i, naravno, koriste sve vrijeme kada su s njime da mu se doslovno popnu na glavu. Ne bih rekla da je Ivica strog, on zapravo čvrsto drži postavljenje granice pa klinci znaju što smiju, a što ne. Rekla bih da im je autoritet, ali na divan način – za časopis Story kazala je Elin.

Baka Marica mi najviše pomaže, a moji roditelji dođu kada mogu. I teta Janica nam uskače kada stigne. Dečki je stvarno obožavaju, vole s njom otići u Maksimir i igrati se bilo gdje, baš kao i ona s njima.

Na pitanje planira li uskoro i proširenje obitelji, Elin je s osmijehom odgovorila: – I ja i Ivica voljeli bismo imati još djece – ali sasvim sigurno ne uskoro! 

1/15

Komentara 5

ST
Starotopoljanin
09:55 21.09.2017.

ne cekajte dugo,dijece nikada dosta.mi imamo cetvero i danas mi je zao sto nismo imali jos koje.svi su se izskolovali pozenili i sada sa unucadi.nema nista veselije nego kada se svi skupimo,slavimo i uzivamo u porodici.

AL
Alkana
11:52 21.09.2017.

sretno vam bilo! Voljeli bismo još vidjeti i kakvu malu slatku curicu Janičinu... Gene te divne obitelji treba prenositi za budućnost.

MA
Maxi73
16:33 21.09.2017.

Zelimo imati jos djece ali ne sada. Pa kada!?? Ko tako kaže, on neće imati više nikada. Sve fazoni iz zapadne Europe gdje žena sa 39 godina kaže, želim djete jednoga dana ali ne još. Neće naravno dobiti nikada. Čekaju da se sve poklopi , da bude perfektno. Toga u stvari nema u životu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije