Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanosna

I bez šminke i u sportskom izdanju Nikolina Pišek izgleda neodoljivo: Ti si balkanska Angelina

Nikolina Pišek
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL, Davor Puklavec/PIXSELL
1/7
31.07.2020.
u 08:51

Voditeljica i na odmoru ne odustaje od vježbanja i podijelila je fotografiju na kojoj na rukama ima boksačke rukavice i poručila je: : Nemoj se brinuti ako se borim s tobom. Zabrini se kada to prestanem raditi.

Po ovakvim ljetnim vrućinama većina bježi od teretana i vježbanja, ali ne i voditeljica Nikolina Pišek koja i na odmoru koristi svaku priliku kako bi održala svoju fit liniju. Odradila je svoj dio treninga i na kraju objavila fotografiju na kojoj je u boksačkim rukavicama pored vreće za boks i napisala je: Nemoj se brinuti ako se borim s tobom. Zabrini se kada to prestanem raditi. Bez šminke i u sportskom izdanju za svoj trud i izgled od obožavatelja je dobila samo pohvale i brojne komplimente, a jedan joj posebno može laskati.

- Koliko ova žena sliči na Angelinu Jolie,to nije normalno,ona je balkanska Angelina Jolie -napisao joj je jedan obožavatelj. Nikolina je do ovako savršene linije došla redovitim vježbanjem i zato ni tijekom odmora ne zapostavlja svoju rutinu. Pandemija koronavirusa razdvojila je Nikolinu od supruga Vidoja Ristovića koji je bio u Beogradu, dok je Nikolina s njihovom kćeri Unom Sofijom bila u Zagrebu. Nikolina je u Zagrebu bila i kad se dogodio potres, a u razgovoru za Kurir ispričala je kako je bilo jako teško i traumatično to razdoblje.

Foto: Instagram screenshot

- Una i ja smo bile same u trenutku potresa. Moji roditelji žive na drugoj adresi, a ja u starom dijelu grada koji je najviše nastradao. Majka je od straha doživjela napadaj epilepsije, tako da smo se i zbog toga preplašili. Meni se potkrovlje urušilo i palo na automobil. Starija kći Hana se u tom trenutku vratila iz Edinburgha i imala je propisanu izolaciju, zbog čega smo za nju iznajmili stan. Kako je i ona bila u centru grada, i njezin je stan uništen, pa je prešla kod nas. Zatim smo svi bili u izolaciji. Traumatično, ali - preživjelo se - rekla je.

Ključne riječi

Komentara 3

SV
svemir
09:23 31.07.2020.

Ajmo sad malo Karleušu, Severinu, Pinčićku... i sve slične zaslužne dame.

BU
Budibudan
11:05 31.07.2020.

Vrlo interesantno!

RO
romobil
09:19 31.07.2020.

Blago nama....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije