Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U skrovitoj uvali

I 37 godina nakon kultne reklame Anna Sasso izgleda senzacionalno

Foto: Instagram
1/5
28.07.2020.
u 11:57

Bivša Miss Jugoslavije i dalje predano vježba, ako ne u teretani onda kod kuće i to je tajna njenog dobrog izgleda u šestom desetljeću.

Sada već legendarna reklama za Pipi proslavila je Anu Sasso. Ova bivša Miss Jugoslavije i manekenka sada ima 57 godina, ali i 37 godina nakon što je snimljena ova reklama Ana bi bez problema mogla opet odigrati istu ulogu u reklami i nitko ne bi primijetio da je prošlo toliko godina jer lijepa Splićanka i dalje je zanosna i ima istu fit liniju kao i prije četiri desetljeća.

Da je tome zbilja tako pokazala je Ana fotografijama na Instagramu na kojima je na plaži i ima istu majicu kakvu je nosila u reklami. Tajnu svoje dobre linije otkrila je u jednom intervju za Story.

Foto: Instagram screenshot

- I dalje radim tjelovježbu, ako nisam u teretani jesam kod kuće. Pazim na zdravu i pravilnu prehranu, pazim također da ne preskačem obroke. Jedem i do pet puta dnevno, pijem puno tekućine, zapravo vode, osobito sada u ljetnim mjesecima. I to bi uglavnom bilo to. - rekla je Ana. Po ljeti se uglavnom kupa u skrovitim uvalama gdje je nitko ne može pronaći. - Dakle, moje plaže posljednjih godina su uglavnom uvale u kojima nemate bliži kontakt s ostalima, ali u jedno sam sigurna, a to je da se još uvijek za mnom okreće i divi mi svaki put iznova, baš kao i prvi put, moj suprug.- rekla je Ana.

VIDEO Pogledajte koji su se hrvatski estradnjaci izborili za saborsku klupu!

 

Ključne riječi

Komentara 8

DU
Deleted user
12:32 28.07.2020.

Netko je postavio pitanje: "Da li bolje voditi ljubav s mlađom ili starijom ženom." Odgovori su bili različiti. Međutim jedan je bio prilično šaljiv. Vele s starijom, jer ona misli da joj to zadnje i daje sve od sebe. A što se tiče Anne mnoge bi žene mogle biti zavidne, jer Anne je kao staro vino, s godinama postaje šarmantnija i duboko profinjenog ukusa.

TR
tratincica68
20:47 28.07.2020.

nabavi si naocale

Avatar George Bailey
George Bailey
13:41 28.07.2020.

Sirota, ubila se radeći u trećoj smjeni i podižući djecu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije