Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dizajneri presretni

I 20 godina nakon smrti parfemi i torbe koje je voljela Lady Di su bestseleri

Foto: PA/Pixsell
06.08.2017.
u 22:53

Pokojna princeza uvijek je nosila isti parfem, onaj modne kuće Hermès. Taj je podatak otkriven tek nedavno

Jedna od najvećih modnih i beauty ikona 20. stoljeća Lady Di čak i godinama nakon smrti inspirira elegantnim stilom. Mnoge žene i danas zanima što je sve voljela i koje su sve tajne njezina njegovana izgleda.

Tako je nedavno otkriveno da je Lady Di obožavala parfeme i da je voljela uvijek lijepo mirisati. A miris bez kojeg nije izlazila iz kuće predstavnik je poznate francuske kuće Hermès – 24 Faubourg! Parfem nazvan po ulici u kojoj se nalazi glavna trgovina ove modne kuće (24 Faubourg) pravo je oličenje luksuza i elegancije.

Njegova se kompozicija temelji na bogatstvu cvijeća i senzualnog pačulija. Taj je parfem princeza Diana koristila godinama, i to svaki dan. Jedinu iznimku napravila je na dan svog vjenčanja – tada je mirisala po parfemu brenda Houbigant – Quelques Fleurs u kojem prevladavaju arome jasmina, ruže, tuberoze, jorgovana i cvijeta naranče.

Naravno, osim toga Diana je jako voljela i Diorovu torbu koja danas po njoj nosi ime, kao i neke od Tod’sovih najvećih uspješnica. Stoga je Diana i 20 godina nakon smrti modna i beauty ikona čije se smjernice i dalje vjerno slijede.

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
00:21 15.09.2017.

Kad je to doticna bila ikona, i po cemu? Po velikom nosu, po broju ljubavnika, po pralasku na islam zbog opcinjenosti arapima? I tko to i gdje i danas slijedi njene "smjernice", ako uopce postoje???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije