Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nina Badrić:

'Hvala svim tetama doktoricama i stričekima doktorima koji su me krpali'

Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/8
21.08.2018.
u 13:19

Pjevačica je zadnjih deset dana pod visokom temperaturom, ali ni u jednom trenutku nije htjela otkazati zakazane nastupe jer nije htjela razočarati publiku.

Kao i za većinu glazbenika, ni za Ninu Badrić ovo ljeto nije bilo vrijeme za odmor. Imala je nastupe u Krku, Malom Lošinju, Šibeniku, 
Zadru, Hvaru...

Odradila ih je vrhunski i profesionalno i to pod visokom temperaturom, što je priznala objavom na društvenim mrežama. Nije joj bilo lako, ali nije htjela razočarati svoju vjernu publiku. 

 

 

Zadnjih 10 dana me trese temp 39! Nije bilo nimalo jednostavno stajati na nogama, a kamoli pjevati 2 h. Sada kad je sve iza mene, želim vam zahvaliti. Nijedan koncert nisam ni pomislila otkazati samo iz poštovanja prema svakome od vas koji ste u ovim vremenima odavno kupili karte.

Znam ja to oduvijek, ali ja zaista imam najbolju publiku na svijetu! Pomogli ste mi i nosili me, bili ste moja ljubav i moj glas. Hvala svim tetama doktoricama i stričekima doktorima koji su me krpali, a najveće hvala mojima koji su me grlili i pazili noću i čvrsto me držali za ruku i bili moja snaga. Ljubav je to. Hvala vam – napisala je Nina Badrić. 

VIDEO Hrvatice vole prirodni look

Ključne riječi

Komentara 40

TI
tiziana
13:44 21.08.2018.

ono kad se jedna odrasla osoba ( sa 40 i nešto) obraća drugima sa "stričeki i tete" ( a nisu u srodstvu)....Najblaže rečeno, dokaz niskog IQ

SE
Seprtlja
14:00 21.08.2018.

Ajde źeno odleżi,u tim godinama bi se već pamet šikala. Ne bude svijet propao bez par pjesmuljaka. U biti korist za prirodu

Avatar PravaHrvatina
PravaHrvatina
13:38 21.08.2018.

'Hvala svim sponzorira stričekima koji su u nju trpali'

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije