Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavlje

Hus s obitelji proslavio 57. rođendan pa odjurio u studio

hus
Livio Andrijić/Pixsell
30.01.2011.
u 21:00

Sam sebi poželio je da sve ide istim tempom kao i do sada. Novi CD izlazi na proljeće, a u eteru će se uskoro čuti njihov treći singl.

U krugu obitelji gitarist i vođa Parnog valjka Husein Hasanefendić Hus proslavio je u nedjelju 57. rođendan. Čestitke rado prima, a na upit o godinama raspoloženi se Hus smije i slatko kaže tek:

– Ufff! Nemam posebnih želja, bit će mi dovoljno da se sve nastavi tempom kakav je bio do sada.

Osim obitelji, ni članovi benda nisu zaboravili na njegov rođendan, a izljubili su ga kasnije u studiju.

– Naravno da znamo kad je kome rođendan, ali svatko od nas najviše ga voli proslaviti s obitelji. Mi smo stara škola, privatnost škrto držimo za sebe. U medijima govorimo samo o glazbi – rekao je Aki Rahimovski.

Vremena za slavlje Hus nije imao puno jer je odmah nakon obiteljskog ručka pohrlio u studio. Nakon pjesama "Stvarno nestvarno" i "Nakon svih godina" Parni valjak priprema i treći singl koji će se već ovih dana zavrtjeti u eteru. Naziv pjesme, kaže Hus, još nisu odredili.

I rad na novom, sedamnaestom studijskom albumu sve se više zahuktava, a kako nam je Hus potvrdio, CD će se u trgovinama naći za koji mjesec – na proljeće. Dali su si mašti na volju i dobro se zabavili snimajući ga. Željeli su album po svom guštu jer samo tako će se, kažu, svidjeti i publici.

– Nakon izlaska albuma nastavljamo s koncertima te krećemo na još jednu veliku, promotivnu turneju u sklopu koje ćemo pjevati u Crnoj Gori i Makedoniji. Cijelu prošlu godinu svirali smo posvuda, a zaobišli smo Crnu Goru i Makedoniju. Ovo je prava prilika da to nadoknadimo – kaže legendarni glazbenik.

Komentara 2

MA
mare0801
07:05 31.01.2011.

Onda će se nakon turneje opet razići ,definitivno kao svaki put,pa će se oko sedamdesete opet skupiti jer će pofaliti love,pa će opet kao nešto rasturati po turnejama.Dopi...zdili ste.

KA
karambita
13:34 31.01.2011.

Mare, ostavi ljude na miru.....njihovo je pravo da se rastaju i ponovno skupljaju......posto ti nisi u tim vodama, ne mozes ni razumjeti sta znaci izaci na binu pred prepunom dvoranom.....naravno da je lova bitna, ali taj osjecaj da si gore a masa dolje, to samo moze kuziti netko tko se bavi tim poslom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije