Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poslušajte ispriku

Huljić se ispričao zbog izjave da je pjevačica Remi 'niži oblik života'

huljić (1)
Ivo Čagalj/Pixsell
03.04.2013.
u 11:17

Bio sam isprovociran govorom mržnje, koji je tih dana doživio svoj klimaks. To me ipak ne opravdava za situaciju u kojoj sam se našao, rekao je Huljić

– Koristim prigodu ispričati se cjelokupnoj javnosti za svoj emotivni ispad pun nekih riječi koje inače ne upotrebljavam, započeo je Huljić ispriku u showu Dalibora Petka na Narodnom radiju.

Nakon što se pjevačica grupe Elemental Mirela Priselac na svom Facebook-profilu oglasila s kritikama na račun Rozgine nove pjesme Nirvana i autorice stihova Vjekoslave Huljić, odgovor na Reminu kritiku stigao je i iz usta autoričina supruga Tončija Huljića. Poručio je tada da je Remi niži oblik života i da ona u svojim pjesmama "nije svršila".

– Naslovljen na događaje koji su punili stupce ovih dana, koristim prigodu ispričati se cjelokupnoj javnosti za svoj emotivan ispad pun nekih riječi koje inače ne upotrebljavam. Bio sam isprovociran govorom mržnje, koji je tih dana doživio svoj klimaks. To me ipak ne opravdava za situaciju u kojoj sam se našao, rekao je Huljić te završio ispriku citirajući svoju pjesmu "jer ja sam rojen da mi bude lipo".

S novom pjesmom Huljić će sa svojim projektom Madre Badessa ove godine nastupiti na CMC festivalu. Iako je njegova pjesma Providenca, nominirana u kategoriji hita godine, na Porin neće ići.

>>Glazbenici brane Remi, Huljić ju je nazvao nižim oblikom života

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije