Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 196
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
apsolutno nevjerojatno

Huljić otkrio što je napravio dan prije potresa: 'Imao sam predosjećaj'

Rovinj: 12. Weekend media festival, Predavanje Ko to tamo peva
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/4
24.03.2020.
u 18:30

Tonči Huljić, koji se s obitelji trenutno nalazi u Splitu u izolaciji, otkrio je što je napravio netom prije nego što je Zagreb zadesio snažan potres.

Jedan od naših najplodonosnijih skladatelja Tonči Huljić tvrdi da je predvidio potres koji je zadesio Zagreb. Huljić je naime u intervjuu za srpske medije otkrio kako se dan prije  potresa u Zagrebu počeo raspitivati o polici osiguranja za nekretnine koje posjeduje u Zagrebu.

- Iz nekog unutrašnjeg predosjećaja, ja sam se baš dan pred potres interesirao za stanja ugovora o osiguranju nekretnina u Zagrebu. Htio sam djelovati preventivno ako se slučajno desi potres. Baš sam pozvao agente iz dva osiguravajuća društva da mi hitno pošalju ugovore, to je apsolutno nevjerojatno - ispričao je Huljić za Kurir.

Rovinj: 12. Weekend media festival, Predavanje Ko to tamo peva
1/8

Otkrio je i kako njegovi stanovi nisu pretrpjeli veću materijalnu štetu u potresu, no kazao je i kako nije siguran hoće li nakon svega zadržati te nekretnine.

-Mi u Zagrebu posjedujemo nekretnine u starom dijelu grada, ali, na sreću, nismo imali veća oštećenja. Tako su nam javili kada su došli provjeriti. Vidio sam snimke, ništa strašno se nije desilo. E sad je pitanje trebamo li otići iz tog dijela grada, koji je vrlo lijep jer ima austrougarsku arhitekturu - istaknuo je Tonči koji je trenutačno s obitelji u Splitu.

-Mi smo dobro, povukli smo se iz Zagreba prije 15 dana i odlučili, prije svega zbog razvoja situacije s koronavirusom, da Split bude točka izolacije. Iz kuće nismo izašli već desetak dana. Bavimo se uobičajenom djelatnošću - kazao je Huljić.

 

Ključne riječi

Komentara 23

DU
Deleted user
19:44 24.03.2020.

U životinjskom svijetu je predosjećanje potresa česta pojava.

Avatar Gordan NJONJO
Gordan NJONJO
19:00 24.03.2020.

Sada je lakse onima u satorima! Huljic je na sigurnom!

Avatar jeremija1
jeremija1
19:19 24.03.2020.

Kriva izjava u krivo vrijeme. No, ako baš hoćemo ; Huljić i nije neki problem po pitanju imovine. Tip desetljećima živi ponajprije od vlastitog STVARALAŠTVA ! Radije se upitajmo otkud stanovi i tvornice onima koji u životu nisu privrijedili niti lipe ! Koji nemaju dana staža izvan državne službe. Koji od rođenja pa do smrti jedu kruh koji su drugi privrijedili ! I još nam se pri tome smiju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije