Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobar start

HTV pronašao način i format da se vrati u utrku osvajanja televizijske gledanosti

the voice
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
1/17
19.01.2015.
u 14:36

Uz HTV-ov show ‘The Voice’ bilo je oko milijun gledatelja

Dugo smo ga najavljivali, a u subotu konačno i vidjeli prvu emisiju showa “The Voice – Najljepši glas Hrvatske”...i to nas čak oko milijun gledatelja.

Da informaciju točnije potkrijepimo i službenim brojkama, uz prvu emisiju HTV-ova showa u subotu je bio 605.981 gledatelj, što iznosi 14,82 posto u ukupnoj gledanosti, a nedjeljnu reprizu emisije gledalo je 366.137 gledatelja ili 8,95 posto što ukupno iznosi umalo magičnih milijun gledatelja.

Čini se da je HTV pronašao način i format da se vrati u utrku osvajanja televizijske gledanosti koju je u lanjskoj godini većinski držala Nova TV posebice zbog izuzetno gledanog showa “Tvoje lice zvuči poznato”.

>>Poslušajte što kandidati Voicea kažu o sebi

>>Počeo show The Voice - pogledajte nastupe kandidata

Komentara 12

Avatar Chupacabra
Chupacabra
14:45 19.01.2015.

Ne trebaju oni izmišljati toplu vodu... Neka maknu srbofile, komunjare i jugonostalgičare i gledanost se vrati na HRVATSKU televiziju... Ovako nema šanse da ja prebacim na JRT.. Pa da gledam nekakve stankoviće, trbovičke, munižabe i ostale... To sam ja pobrisao s favorit liste...

GI
gismund
14:42 19.01.2015.

jedino što me zanima vezano uz HTV je ukidanje lopovske TV pretplate koju prisilno plaćam iako HTV uopće ne gledam!!!!

TA
tamanitelj
14:46 19.01.2015.

Napravite anketu gledanosti nemaju ni 0,006 %

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije