Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Avantura u Tajlandu

Hrvoje Rupčić: Jeli smo bube, crve, žohare i škorpione

Hrvoje Rupčić
Foto: Privatni album
1/4
25.01.2017.
u 17:03

Glazbenik je mjesec dana motorom istraživao džunglu, plivao na najljepšim plažama i zgrozio se hladnoćom koja ga je dočekala u Zagrebu

Glazbenik Hrvoje Rupčić s djevojkom Ivanom Rašperger, s kojom je u vezi više od dvije godine, vratio se s avanture po Tajlandu. Na Facebooku je Hrvoje dijelio fotografije i snimke s putovanja, od druženja sa slonovima, vožnje najljepšom tajlandskom motorutom do isprobavanja svih tajlandskih specijaliteta.

Pri povratku u hladnu Hrvatsku nedostaje mu sve što je vidio na putovanju te je na profilu napisao: “Još smo jutros bili na toplom iako je već u Dubaiju kronično nedostajalo tajlandskih osmijeha, ali ovo sada je horor. Pa kak’ ste vi živi?”

Osim što su upoznali brojne dijelove te zemlje, isprobali su sve njihove delicije. “Bube, crvi, žohari, zrikavci, skakavci i njegovo veličanstvo – škorpion. Sve to pronašlo je put preko naših nepca i zuba do naših želuca”, napisao je Rupčić.

Par se oduševio najljepšom tajlandskom motorutom koja se proteže preko brda i kroz džungle, a dugačka je više od 600 km.

Hrvoje je otkrio da su mu u Paiju rekli da samo do tamo ima 762 zavoja po brdima ne računajući ostatak puta.

Komentara 4

MA
mare0801
20:57 25.01.2017.

taman zaboravim da ovaj jadni lik postoji,kad ono,eto ga....

ZZ
zzz
22:08 25.01.2017.

Bolje da su jeli mango sticky rice i kokos.

Avatar Neobavezno
Neobavezno
11:11 27.01.2017.

Pitaj beskucnike sto su jeli................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije