Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podržale ga domaće zvijezde

Hrvatski YouTuber javno 'izašao iz ormara': 'Nadam se da me nećete osuđivati'

Foto: youtube
1/2
04.04.2020.
u 13:12

Poznati YouTuber Marco Cuccurin, kojeg mnogi pamte i po sudjelovanju u showu 'Zvijezde', odlučio je javno progovoriti o svojoj seksualnoj orijentaciji. Njegovo priznanje naišlo je na podršku mnogih domaćih, ali i zvijezda iz regije.

S više od 50.000 sljedbenika koliko ih ima na svom YouTube kanalu jedan od naših najpoznatijih YouTubera Marco Cuccurin odlučio je podijeliti dugo čuvanu tajnu. Marco je, naime, po prvi puta odlučio javno progovoriti o svojoj seksualnoj orijentaciji priznavši da je biseksualan.

- Balkan, vrijeme da pređemo taj korak i promijenimo zajedno neke stvari. I'm BI, nadam se da to nećete osuđivati. Dok te netko ne dira, ne ugrožava tvoj život, nemamo razlog za neprihvaćenje , a kamoli mrziti. Volim vas sve! - poručio je 19-godišnjak iz Pule uz video svog emotivnog priznanja. Na hrabrom koraku mnogi su mu čestitali, a podržale su ga i brojne domaće zvijezde među kojima je i Lana Jurčević.

Foto: FIBA/Screenshot

- Dragi Markec šaljem ti ovaj video jer te volim i jer si draga i dobra dušica, a to je najbitnije. Svijet treba dijeliti samo na dobre i loše ljude, a ne na one tko koga voli. Dok god širiš ljubav, pozitivu i veselje ti si apsolutno poželjno biće na zemlji. Mislim da je najbolje moguće vrijeme kad si odlučio izaći ovim jer mislim da su ljudi sada više nego ikad svjesni što je bitno, a što nije. A da budeš slobodan i dobro u svojoj koži je najbolja stvar na svijetu. Zato ti želim da budeš i dalje ono što jesi i da imaš puno sreće u ljubavi - poručila mu je Lana, a poruke podrške uputile su mu i Zsa Zsa, Hana Rodić, Andrea Andrassy...

- Hvala svim kolegama koji su me podržali i rekli neku lijepu riječ podrške. Sada idemo dalje - poručio je Marco.

Inače, Marca neki zasigurno pamte i po njegovom sudjelovanju u glazbenom showu 'Zvijezde' 2018. godine u kojem se predstavio pjesmom 'Your Man'. Tada je priznao da mu je najveći oslonac, snaga i podrška majka kojoj je i posvetio tetovažu kao trajnu uspomenu na njihov blizak odnos. Priznao je i kako s ocem, iako žive zajedno, nikada nije imao dobar odnos jer nikada nije odobravao njegove postupke. Marcco se školuje za kuhara, a prve kulinarske pokušaje, prisjeća se njegova mama, imao je sa samo sedam godina.

Ljubav prema kuhanju naslijedio je od bake. U slobodno vrijeme crta, a čak osam godina bavio se plesom. Nastupio je u drugoj sezoni 'Zvjezdica'. Vjeruje da svojom kreativnošću može povezati dvije svoje najveće ljubavi – glazbu i kulinarstvo.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije