Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON 5 GODINA VEZE

Hrvatski nogometni reprezentativac i manekenka zaručili se na Božić

Foto: Privatni album
1/7
26.12.2019.
u 08:40

Duje i Ana u vezi su pet godina a trenutačno žive u belgijskom Liegeu, gdje Čop igra za tamošnji klub

Hrvatski nogometni reprezentativac Duje Čop (29) i manekenka Ana Kurobasa (30) ozakonit će svoju petogodišnju vezu. Naime, manekenka je jučer na Facebooku objavila kako se par zaručio, a odmah nakon toga počele su joj pristizati čestitke brojnih prijatelja i poznanika.  Par trenutačno živi u belgijskom Liegeu, budući da Duje igra za Standard. 

Šira javnost Anu je upoznala 2008. godine, kada je osvojila titulu prve pratilje na izboru za Miss Universe. To joj je bila odskočna daska za manekensku karijeru u inozemstvu gdje je nosila brojne revije za poznate dizajnere poput Lagerfelda ili Chanel. Posljednjih pet godina dilljem Europe prati svog odabranika u njegovim nogometnim angažmanima. Živjeli su u Italiji, Španjolskoj i Belgiji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Merry Christmas 🎅🏻👸🏼😘🙋🏻‍♂️

A post shared by Duje Čop (@dujecop) on

- Nama osobno Španjolska je najdraža jer su ljudi topli i temperamentni, poznajemo jezik, kulturu i nekako se tamo osjećamo kao kući.

Ja sam si u Španjolskoj našla i modnu agenciju, snimila sam već dvije reklame i nosila nekoliko revija u Španjolskoj - kazala je Ana za Večernji list. Manekenka je uz brojne obaveze upisala i fakultet Doba u Mariboru, gdje preko Interneta studira marketing, medije i odnose s javnošću, a želja joj je da kad se vrate u Hrvatskoj radi u struci. Inače, Anu smo upoznali i u HRT-ovoj emisiji "Volim Hrvatsku", a mogli smo je vidjeti i u spotovima Giuliana i Tihe Orlića. 

Foto: Facebook/RTL

- Upoznala sam divne ljude iz cijeloga svijeta, nove kulture, usavršila strane jezike, vidjela da je svijet drukčiji izvan okvira, nemam predrasude, prihvaćam različitosti, a i snalazim se na svim svjetskim aerodromima (smijeh).. Kad nisam ovdje, najviše mi iz Hrvatske nedostaje mamina kuhinja i moja  nećakinja Leona. Srećom, postoje društvene mreže i internet pa se svakodnevno čujem s obitelji i prijateljima - kazala je Ana.

 

Ključne riječi

Komentara 5

SV
SveJeUzalud
10:06 26.12.2019.

.....a Duje Duje....naresta si a pamet nisi steka....

DU
Deleted user
09:43 26.12.2019.

Nastavak slijedi...

AL
altruist
13:59 26.12.2019.

Nogometas+manekenka. Predvidjam im srecu...🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije