Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pojačanje u seriji "Kud puklo da puklo"

Mještane sela Oštrovec uzdrmat će dolazak seksi Colina Farrella

Dino Rogić
Foto: Jakov Baričić
1/3
21.05.2015.
u 21:00

Mladi glumac zbog svog je izgleda stekao nadimak "hrvatski Colin Farrell", a osim fizički, kaže Dino, nalikuje mu i karakterno

Lika će dobiti veliki trgovački centar. Nažalost, nije ovo vijest za sve nezaposlene u tom kraju, nego buduća radnja serije "Kud puklo da puklo".

S poduzetničkom idejom u selo Oštrovac dolazi Ivica, Katarinin prijatelj iz djetinjstva, a uloga je pripala hrvatskom Colinu Farrellu, glumcu Dini Rogiću. Dino je iz Sv. Filipa i Jakova, Colin iz Dublina, Dino je visok 191 cm, Colin 10-ak cm manje, a u Dininu korist idu i godine ako se držimo one da je mlađe slađe.

Naš Colin ima 30, dok će original ovog mjeseca napuniti 39 godina. Iako je fizička sličnost između dvojice glumaca takva da vjerojatno ni sam Colin ne bi bio siguran čiju fotografiju gleda, Dino kaže da im ni karakteri nisu toliko različiti .

– Colin je buntovni Irac, no nisam ni ja mala beba. Bilo je gadnih stvari u mojoj mladosti, koje sam napravio u vrtlogu vlastite neodgovornosti, o njima mi je ovisio život. Nisam ponosan zbog tih počinjenih gluposti, mogle su završiti kobnim posljedicama – kazao je Dino u jednom intervjuu za Ekran.

U seriji "Kud puklo da puklo" gledat ćemo ga u ulozi koja je drugačija od njegovih prethodnih u "Stelli" i "Zori dubrovačkoj".

– Lik je s drugog govornog područja, iz drugog miljea, s drugačijim zadacima. Sve to uvijek predstavlja jedan mali izazov, koji počne tremom, a završi potpunim užitkom igranja – kaže Dino o svojoj ulozi. 

>>Dino Rogić: Srce mi je osvojila duhovita sarajevska doktorica

>>Glumci iz "Larinog izbora" se uz pjesmu družili s građanima

Komentara 5

DA
damirtankovic
02:26 22.05.2015.

Je, baš mu je jako sličan, hahaha! Jedino ak nosiš dioptriju +10! Dajte najte!

D1
d12345
03:35 22.05.2015.

Jelenu Šarić za Pulitzera......hahahahah........

HE
heny
09:23 22.05.2015.

Visok 190!? A je, to da se cini kako je original manji frajer od njega Bolje da covjeku ne ljepe tu usporedbu s Collinom, nije uvjerljiva Ostaje u seriji 2-3 epizode, cisto prosjecno glumi Ostatak glumacke ekipe ga je popao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije