Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAMJERILI JOJ I PLES

Hrvatska Beyoncé u Supertalentu oduševila žiri, ali ne i publiku: 'Očajno, neprikladno...'

Foto: Screenshot/NovaTV
1/6
16.12.2019.
u 15:41

Za polufinalnu emisiju odabrala je pjesmu pop dive Beyoncé 'Crazy in love', a Martina Tomčić i sama ju je prozvala divom. Međutim, gledateljima se Marijin nastup nije baš svidio, ni pjevanje ni ples.

Vinkovčanka Marija Šekerija (21) u sinoćnjem nastupu na Supertalentu žiri je ostavila bez dana, ali čini se da se publici i nije baš svidjelo.

U finale nije uspjela proći, ali nastupom je izazvala lavinu reakcija. Iako je i za audicijski nastup izazvala brojne reakcije, one su mahom bile pozitivne, stoga su sve iznenadili negativni komentari koje je svojim plesom i pjevanjem izazvala na posljednjoj polufinalnoj emsiji.

Za polufinalnu emisiju odabrala je pjesmu pop dive Beyoncé 'Crazy in love', a Martina Tomčić i sama ju je prozvala divom. 

- U svakom segmentu ti si dostojna apsolutne dive. Ja ovakvo nešto već dugo nisam gledala - rekla joj je Martina. Marija ju je osvojila izazovnim plesom i otvorenoj dugoj haljini i strašnom energijom i samopouzdanjem.

Foto: Screenshot Youtube/Supertalent

Međutim, gledateljima se Marijin nastup nije baš svidio, ni pjevanje ni ples.

Kako je na audicijskoj emisiji oduševila svojim vokalnim sposobnostima, gledatelji su i ovaj put očekivali isto.

"Da nije pjevala, bila bi odlična", Šteta, trebala je pjevati nešto kao prvi put.. Ovo je zvučalo očajno", "Bez uvrede, ali očajno je pjevala", samo su neki od komentara gledatelja koji joj zamjeraju izbor pjesme. 

Ima i onih koji su joj zamjerili i scenski nastup

"Prošli put je bolja bila, večeras zadihanost zbog nedostatka kondicije je utjecalo na njeno pjevanje, na momente se baš vidi da hvata zrak", "Imaš glas kao anđeo, ali neprikladno obučena, to nije sjena dive kojom se zamišljaš, pogotovo tvoj ples i mrdanje guzom", pisali su drugi koji su joj zamjerali izbor odjeće. 

Ključne riječi

Komentara 14

BA
bassland
15:48 16.12.2019.

Diva? Ovo vriskanje i falšanje? Onda je imala neki deal s Martinom, jer ovo na tehničkoj razini ne prolazi

MI
Milas
16:05 16.12.2019.

Mozes imati 100 kila i dobro pjevati, ali ne mozes imati 100 kila i pokusavati plesati jer ispadas karikatura. Ovo bi bilo zgodno za neki komicni shaw.

13
13101965
16:47 16.12.2019.

Ne razumjem šta je tu bilo lijepio, niti stas, niti stasa, haljina neprikladna. Baš sam začuđena oduševljenu stroge Martine,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije