Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
evo što kaže

Napokon se oglasila Hrvatica u kraljevskom skandalu

monika jakišić
Foto: Instagram
1/9
11.03.2014.
u 13:02

Monika Jakišić proteklih se mjesec dana druži sa 54-godišnjim sinom britanske kraljice Elizabete, a viđeni su već nekoliko puta na zajedničkim večerama

Nakon što je Monika Jakišić, Osječanka koja je najpoznatija kao bivša djevojka glumca Georga Clooneya, uzbunila britansku kraljevsku obitelj fotografijom prstena nakon večere s princem Andrewom, sada je prvi put komentirala čitavu situaciju.

Monika, koja se iz Hrvatske odselila za vrijeme Domovinskog rata, za Glas Slavonije je izjavila:

Ne smijem vam ništa reći – tajnovito je komentirala Monika insinuacije da se zaručila za sina britanske kraljice Elizabete.

Monika se proteklih mjesec dana druži sa 54-godišnjim Vojvodom od Yorka, a viđeni su već nekoliko puta na zajedničkim večerama.

No, princ Andrew bio je primoran demantirati da je riječ o zarukama.

– Mogu potvrditi da Vojvoda od Yorka nije zaručen za Moniku Jakisic – rekao je prinčev glasnogovornik.

Par je prije nekoliko dana snimljen dok se opraštao poljupcem u obraze nakon što su završili s večerom u londonskom restoranu Royal Thames Yacht Club.

>>Hrvatica uzbunila britansku kraljevsku obitelj fotografijom na Twitteru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije