Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odustala pred kraj

Hrvatica Michaela osvojila 250 000 eura u njemačkom 'Milijunašu'

Foto: RTL Screenshot
1/3
19.01.2019.
u 10:33

Hrvaticu koja živi u Njemačkoj od osvajanja dva milijuna eura dijelila su samo dva pitanja.

U njemačkoj verziji kviza "Tko želi biti milijunaš" natjecateljica Michaela Barišić osvojila je jučer 250 tisuća eura.

Hrvaticu koja živi u Njemačkoj od osvajanja dva milijuna eura dijelila su samo dva pitanja, a Michaela je odustala na pitanju za 750 tisuća eura, a pitanje je glasilo ovako: Za što je službeno određena maksimalna težina od 25 grama. Ponuđeni odgovori su bili: njemačko poštansko pismo, strelica za pikado, Nürnberger kobasica i unca zlata.

Michaela je kući tako ponijela iznos od milijun i 860 tisuća kuna, a za Slobodnu Dalmaciju je rekla kako će s osvojenim novcem prvo kupiti  televizor jer onaj koji ima doma je star 12 godina. Michaela živi u Baden-Württembergu sa suprugom i dvoje djece, a kaže kako je u kviz došla želeći osvojiti novac kojim bi roditeljima platila odmor.

Njeni roditelji su iz Slavonije, a nakon odlaska u mirovinu preselili su u Pulu, a Michaela, inače trenerica odbojke, se trudi barem jednom godišnje posjetiti Hrvatsku.

Pogledajte urnebesnu Pervanovu sinkronizaciju o 'slučaju avioni'

Komentara 18

Avatar Keep_calm
Keep_calm
10:39 19.01.2019.

Kad je motivacija zdrava, ni sreća nije daleko!

MA
Majur
10:47 19.01.2019.

Bravo!!P.s.Sad će pohrlit “prijatelji” stari:)))

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
11:37 19.01.2019.

Lijepo, čestitam i u zdravlju ih potrošila!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije