Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bilo je teško

Hrvatica koja je zaludjela Talijane otkrila: 'Loše osobe su me varale i iskorištavale'

Foto: Instagram
1/3
22.03.2019.
u 17:12

U Italiji, točnije u Milanu je upoznala i svog zaručnika Lucu. Nije sigurna je li se radilo o ljubavi na prvi pogled ili kemiji, no zaljubili su se na jednom od njezinih prvih kastinga.

Hrvatica koja je zaludjela Talijane, manekenka Ema Kovač, otkrila je za Dnevnik.hr neke pikanterije iz privatnog života. Mlada Čakovčanka postala je prava senzacija nakon što se u kupaćem kostimu pojavila u talijanskoj TV emisiji ''Ciao Darwin''

Gostovanjem u popularnoj emisiji naša manekenka pohvalila se na društvenim mrežama na kojima je prati više od 100.000 ljudi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Workout done🏋🏼‍♀️✔️ #virginactive #allenamento #nomakeupdontcare

A post shared by Ema Kovac (@kovac_ema) on

- Kada pomislim na činjenicu da sam prije šest godina završila srednju školu, i sve avanture i iskustva koja sam proživjela od onda, čini mi se kao da je naša maturalna večer bila prije 20 godina. Put je bio jako težak, djelomično i zato sto sam nakon srednje škole odlučila pauzirati dvije godine prije upisa na fakultet kako bih mogla putovati. Modeling mi je tada bio sve na svijetu, a dogodilo mi se više puta da se moja karijera nije odvijala u smjeru u kojem sam željela te sam neprestano tražila mjesto gdje bih se mogla 'smjestiti', rekla je Ema te dodala da se mnogo puta susrela s lošim osobama.

Kaže da su je te osobe varale, ali i  iskorištavale njezinu dobrotu i da nisu marile za osjećaje i štetu prouzročenu ljudima oko sebe. No mlada Čakovčanku to nije omelo na putu do uspjeha te kaže  da je i to dio životnog iskustva. Sretna je što je upoznala mnogo osoba koje su joj i danas prijatelji i s kojima se nalazi svuda po svijetu.

U Italiji, točnije u Milanu je upoznala i svog zaručnika Lucu. Nije sigurna je li se radilo o ljubavi na prvi pogled ili kemiji, no zaljubili su se na jednom od njezinih prvih kastinga. Osvojio ju je staloženošću, razmišljanjem, dobrotom i najviše činjenicom da nikada nije kočio njene snove i karijeru, nego ju je poticao da se uvijek trudi i daje najbolje od sebe. Otkrila je i da su zajedno već pet godina te da planiraju vjenčanje na ljeto sljedeće godine.

Pogledajte kako poznate Hrvatice izgledaju bez šminke: 

 

Ključne riječi

Komentara 4

PR
prajdali100
17:16 22.03.2019.

Djevojka otkriva pikanterije iz privatnog života !? Eto joj pameti.

NE
nekiizpule
21:38 22.03.2019.

Eto joj prostora u HR medijskom miljeu. Sto je napravila? Skinula se...?

DU
Deleted user
21:43 22.03.2019.

U što se pretvorio nekad ugledni dnevni list :(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije