Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zavidna figura

HRT-ova voditeljica uz ples na šipki uspjela smršaviti čak 13 kilograma

Martina Validžić
Foto: Ivana Kaurloto
1/4
13.07.2019.
u 08:00

Novinarka i voditeljica s HRT-a koju pratimo u emisijama “Dobro jutro, Hrvatska”, “Žene po­vjerljivo” i “Špica, riva, korzo”, u cipelama s visokih 12 centimetara potpuno je promijenila fizički izgled, a figura joj nikad nije bila vitkija.

Naša poznata televizijska voditeljica i novinarka koju rado gledamo na malim ekranima, Martina Validžić, uspjela je smršaviti čak 13 kilograma uz hobi koji je apsolutni hit među brojnim ženama.

Kako steći samopouzdanje Validžić je naučila uz ples na šipki, a za časopis Gloriu objasnila je i što za nju to znači.

"Žene ne vježbaju na šipki zbog muškaraca, nije to puki seksepil. Tu se stječe žensko samopouzdanje, ali i ženska prijateljstva. U našem Klubu sretnih žena prvi sam put doživjela da u većoj grupi žena nema ljubomore, zavisti, kritičkog promatranja", objasnila je voditeljica.

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/Robert Anic/PIXSELL

Novinarka i voditeljica s HRT-a koju pratimo u emisijama “Dobro jutro, Hrvatska”, “Žene po­vjerljivo” i “Špica, riva, korzo”, u cipelama s visokih 12 centimetara potpuno je promijenila fizički izgled, a figura joj nikad nije bila vitkija. U mladosti je trenirala košarku, a 'pole dance' prakticira već dvije godine.

"Na pole danceu izađe neki vaš alter ego i zato je to toliko oslobađajuće. Mnoge žene koje imaju problem sa svojim tijelom, čak i anoreksične ili bulimične cure, kad počnu plesati uz glazbu na visokim štiklama, steknu novi, pozitivni tjelesni imidž", dodala je Validžić, koja priznaje da voli plesati i zbog ljubavi prema glazbi. Priznaje da je u mlađim danima slušala Blondie, a otkrila je i da bi od svih ljudi s estrade, najradije tulumarila sa Zoricom Kondžom.

Želja joj je skinuti 20 kilograma te zato vježba svaki dan i to intenzivnim tempom. Promijeniti je morala i prehranu, prestala je jesti ugljikohidrate, obroke si kuha sama. Na novu prehranu, priznaje, priviknula se i uživa u njoj. U godinu i pol, skinula je velikih 13 kilograma, piše Gloria.

Jedan od razloga zašto se odlučila na ovakvu promjenu je izgled koji dobije zahvaljujući kameri.

"TV kamera je čudna, voli jake i visoke muškarce, a žene voli samo do veličine 38", smatra voditeljica.

Martina Validžić diplomirala je hrvatski jezik i književnost na Filozofskom fakultetu, a lice je koje obožavaju mnogi gledatelji ispred malih ekrana.

Komentara 2

RI
ribar110
10:33 13.07.2019.

Nije dosta što je hranim plaćanjem pretplate nego još moram čitati koliko je kila izgubila i čim se bavi u slobodno vrijeme.

IL
ilija26
13:47 13.07.2019.

Povelika sipka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije