Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za nju nema zime

HRT-ova voditeljica opet se skinula u badić, javila se i Veljača : 'Gu*** na internetu'

Foto: Instagram
1/8
27.10.2019.
u 16:28

Nevena Rendeli Vejzović uživa u ljetnim radostima i koncem listopada. Fotografijom u kupaćem kostimu izazvala je prašinu na društvenim mrežama.

Iako je ljeto odavno završilo Nevena Rendeli Vejzović s time se ne slaže. HRT-ova voditeljica i koncem listopada uživa u moru i suncu kao u najtoplijim ljetnim mjesecima. Da za nju nema zime pokazala je i na svom Instagramu gdje je objavila fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu.

- Da, tako je toplo - napisala je Nevena uz fotografiju na kojoj je pozirala s leđa pa su mnogi komentirali kako je u prvi plan istaknula stražnicu. Oglasila se i glumica Jelena Veljača koja je u šaljivom tonu poručila: 'Gu*** na internetu. Alert'

- Moj mali doprinos ili veliki. Kak se uzme - odgovorila joj je Nevena koja je fotografijom podigla prašinu na društvenim mrežama.

- Ajoooj, što su se ljudi uznemirili i uskomešali. Pa moraš na nečemu sjediti. Zato se guza zove još i sjedalica, iako sam ja vidio još i nebo i moreeee....i plavu kosu - zaključio je jedan od pratitelja.

Inače, Nevena u ovom, kako ga naziva 'prababljem ljetu' uživa u društvu supruga te kćeri Mare, Lee i Vite.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Da, tako je toplo 🌊 25.10.2019 . . . #summerinoctober #prababljeljeto #autumn2019 #summerforever 🌞

A post shared by Nevena Rendeli (@nevenarendeli) on

Majka triju djevojčica izgleda odlično, a njezinu liniju nakon čak tri poroda mnogi su zamijetili još ljetos, a ona im je tada otkrila tajnu dobrog izgleda.

– Nakon tri i pol mjeseca mjerenja, trčanja i birane prehrane napokon mogu objaviti fotografiju u badiću. Nisam twiggy, još uvijek sam biggy, ali obrisi moje nekadašnje figure prije poroda i troje djece napokon se naziru – pohvalila se Rendeli Vejzović.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nevena Rendeli (@nevenarendeli) on

Komentara 17

Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
17:18 27.10.2019.

Kod nas se u veljači mačke pare,a ova Veljača je svaki dan u tisku?!

LJ
ljutko
18:02 27.10.2019.

Pa ta veljača je svoju guzu isto stavila na internet, bilo u nedjeljom u2

NE
Nemojtimenimojneme
17:27 27.10.2019.

Ovu sam vidio uživo. Žena ima kantu ko da miješa cement u njoj. Lakše preskočiti nego obići...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije