Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tako joj je grah pao

HRT-ova voditeljica iskreno: Ona je u boljoj poziciji od mene i ima privilegiju koju ja nemam

Zagreb: Poznati se okupili na reviji zaklade 'Hrvatska za djecu'
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/6
09.06.2020.
u 18:20

Tončica Čeljuska već nekoliko mjeseci nije vidjela svoju unuku koja živi u Švicarskoj i malo zavidi drugoj baki njezine unuke Amelie koja živi svega pet minuta dalje od unuke.

Voditeljica Tončica Čeljuska, pjevačica Jasna Zlokić i balerina Almira Osmanović sudjelovale su na Gloria osobno panelu u kojem su s voditeljicom Barbarkom Kolar pričale o svojoj ulozi bake. HRT-ova voditeljica Čeljuska baka je postala u prosincu 2018. godine kada je njezina kći Anuška rodila djevojčicu Amelie. Anuška sa suprugom živi u Švicarskoj i Tončica koristi svaku prigodu kako bi im otišla u posjet, a zbog korona virusa sada već nekoliko mjeseci nije zagrlila unuku.

Zagreb: Poznati se okupili na reviji zaklade 'Hrvatska za djecu'
1/5

- Ja sam baka na daljinu i da bi vidjela unuku moram sjesti na avion i zadnji put sam ju vidjela u prvom mjesecu, onda je došla korona, i bilo je teško i prošlo je par mjeseci i hvala bogu na tehnologiji pa možemo sat vremena gledati kako se kupa i uživam u njenom odrastanju - rekla je Čeljuska na panelu. Rekla je kako nikada nije bila tip mame koja stalno priča o svojoj djeci, ali kada je dobila unučicu skroz se raspekmezila i zaljubila u svoju unučicu. Na pitanje ima li natjecanja između nje i druge bake Tončica je odgovorila:

- Druga baka je na licu mjesta živi na pet minuta od moje unuke i u boljoj je poziciji, mene unuka nije vidjela pet mjeseci, teško je to uspoređivati to su dva različita života ali baka ima sreću i privilegiju a meni je tako grah pao da mi je dijete u Švicarskoj a ja tu. Žao mi bude što nisam bliže, ali s druge strane mi je drago i zadovoljna sam što radi krasan posao u uređenoj zemlji koja ima više perspektive nego naša zemlja. O tome kakav bi život i budućnost voljela za svoju unuku Tončica je rekla kako bi željela da bude opuštenija od nje i da ne shvaća ozbiljno sve stvari kroz koje prolazi u životu, kao što ih je ona shvaćala, a i njezine kćeri.

VIDEO Nakon godina provedenih na televiziji, ove voditeljice promijenile su karijeru

 

Ključne riječi

Komentara 1

IV
ivan15horvat
19:32 09.06.2020.

Baka voditeljica na državnoj televiziji , unuka u uređenoj zemlji. Svi moraju platiti pretplatu......i slušati kako ništa ne valja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije