Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odmor u prirodi

HRT-ov voditelj pozirao s majkom, pratitelju za oko zapeo jedan detalj na majici: 'Nije to za Instagram'

Foto: Instagram
1/7
29.03.2022.
u 18:50

Ognjen Golubić pozirao je s majkom na Dilj gori, a na komentar pratitelja nije se osvrnuo.

Ognjen Golubić, jedan od voditelja HRT-ove emisije 'Dobro jutro, Hrvatska', slobodno vrijeme najradije provodi u Brodskoj Varoši kod svojih roditelja. Proteklog vikenda Ognjen se pratiteljima javio iz obiteljske kuće i otkrio kako provodi slobodan vikend. Nakon kave na terasi s roditeljima Golubić je s majkom odlučio prošetati prirodom i to ovjekovječiti zajedničkom fotografijom.

- Ljubi ga majka i ja na u šetnju planinom. Prekrasan dan na Dilj gori za sve izletnike, šetače, roštiljači i pjevače. Jedna i jedina brdovita Slavonija. Proljeće je stiglo u naš kraj - napisao je Golubić u opisu fotografije.

U komentarima mu se odmah javio i jedna od pratitelja koji je zamijetio jedan detalj na njegovoj majici. -Malo ti je majica flekava po sredini za sliku na Instagramu Ognjene 😂 - poručio mu je pratitelj, no Golubić na komentar nije odgovorio.

Foto: Instagram

Inače, Golubić se osim ispred kamere sjajno snalazi i iza nje. U srpnju prošle godine snimio je spot za pjesmu ‘1-2-3’ benda 'Nasljednici' u kojima je i poznati HRT-ovac Branimir Farkaš. – Mislim da je puno teže snimati jer uvijek postoji mogućnost da nešto zezneš. A ako nema mogućnosti popravka.... Onda si u problemu! Lakše je biti ispred kamere! Ali je zato puno zahtjevnije i veći gušt i izazov biti iza nje! – kazao nam je tada Golubić koji je snimao spotove, između ostalih, i za Zlatne dukate.

VIDEO Will Smith ošamario Chrisa Rocka na Oscarima pa dobio kipić, rasplakao se i tražio oprost!

 

Ključne riječi

Komentara 15

BE
bezvrijedanyugodinar
20:59 29.03.2022.

To nije fleka na majici negose Ognjen oznojio na šetnji,na tom mjestu se ljudi znoje (između prsnog koša i trbuha), puno puta na tom mjestu mi majica je mokra od znoja kad se vratim iz šetnje, a šetam se svakodnevno

LE
LenardHr
19:55 29.03.2022.

Pa sto ako ima fleku na izletu u prirodi? Kakav glupan moras biti da nekome komentiras majku i to negativno zbog fleke. Ima li taj majku?

HA
Hadroncolider
21:47 29.03.2022.

Koje gluposti i koji isprazni ljudi, uvijek se nanovo podsjetim zbog čega prezirem Instagram kulturu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije