Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagonetni dječak

Hrabri Koko sam rješava misterij dječaka neobičnog ponašanja

Zagonetni djecak
23.02.2013.
u 09:00

Sljedeći tjedan, 28. veljače, u hrvatska kina stiže dugo očekivani “Zagonetni dječak”. Nova je to priča snimljena prema romanu Ivana Kušana o hrabrom i domišljatom dječaku Koku.

Sljedeći tjedan, 28. veljače, u hrvatska kina stiže dugo očekivani “Zagonetni dječak”. Nova je to priča snimljena prema romanu Ivana Kušana o hrabrom i domišljatom dječaku Koku.

Uz pomoć prijatelja Tome i Marijane Koko rješava misterij dječaka iz razreda Marka, čije neobično ponašanje privuče njihovu pažnju. Slijede ga i otkrivaju njegove tajne, a one su puno strašnije nego što su u početku mislili.

 

Baš kao i u filmu “Koko i duhovi”, u “Zagonetnom dječaku” glavnu ulogu igra 14-godišnji Antonio Parač. Razlika između ta dva filma je, priča Antonio, u tome što je Koko stariji, odrasliji.

 

– Nakon što Zlatko ode u Pariz, on mora preuzeti ulogu odgovornog dečka i do kraja sve sam istražiti – kaže Antonio kojemu se glumačka karijera smiješi, no još ne zna što bi studirao.

 

– Ne razmišljam o Akademiji. Zapravo, još ne znam što bih bio kad odrastem – priznaje mlada zvijezda koja od naših glumaca najviše voli Renea Bitorajca.

 

Glumačka je ekipa, dodaje, i u “Zagonetnom dječaku” bila odlična pa mu je ludi tempo snimanja brzo prošao. Odrasli su glumci, kaže, bili dobri prema njima, objašnjavali im što trebaju raditi. Serijal o Kušanovu junaku uskoro bi trebao dobiti i treći nastavak - “Ljubav ili smrt”.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije