Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAFTING

Hrabra Vlatka Pokos spustila se niz Zrmanju i oduševila se

vlatka (1)
Foto: Filip Brala/Pixsell
1/6
24.04.2010.
u 18:02

- Lani sam se sjajno provela jer je ovdje jako zabavno i veselo, a priroda veličanstvena. Spuštanje niz brzace i slapove Zrmanje treba doživjeti, a ne radi se o nečemu opasnom - kazala je Vlatka.

Više od 40 posada uspješno se u subotu spustilo niz 14 kilometara dugu stazu na rijeci Zrmanji sjeverno od Obrovca na 5. tradicionalnoj međunarodnoj rafting regati. U jednoj od tih posada i to onoj ACI-jeva autokampa Šimuni na otoku Pagu drugu godinu za redom bila je voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos koja je time ispunila obećanje kako će ponovno sudjelovati na raftingu na Zrmanji.

- Lani sam se sjajno provela jer je ovdje jako zabavno i veselo, a priroda veličanstvena. Spuštanje niz brzace i slapove Zrmanje treba doživjeti, a ne radi se o nečemu opasnom - kazala je Vlatka. Inače, dio prihoda od pristojbe od ovogodišnjeg natjecanja, kao i prihod s aukcije umjetničkih fotografija i slika koja se sinoć trebala održati, namijenjen je zadarskom dječjem vrtiću Latica koji skrbi o djeci s poteškoćama u razvoju.

Tete iz toga vrtića bile su jedina ženska posada koja se u subotu spustila niz Zrmanju.

Ključne riječi

Komentara 15

TO
Toni12345
19:08 24.04.2010.

I to je sad jedna \"TOP TEMA\"? Urednici VL, molim Vas, ne budite žuti kao Jutarnji. Postoje li u Hrvatskoj neke normale novine?

VO
Vorosmart
20:42 24.04.2010.

Naslov UJ-članak FUJ.

MA
marini
19:06 24.04.2010.

Neš ti hrabrosti naročito kad drugi veslaju i drže ravnotežu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije