Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'MORAMO BITI BRZI'

Hollywood ne gubi vrijeme, sprema se film o spašavanju tajlandskih dječaka

Spašavanja tajlandskih dječaka iz špilje
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
10.07.2018.
u 11:43

Upitan je li njihov potez nepriličan s obzirom na dramu koju proživljavaju dječaci i njihovi roditelj, Smith je rekao: "Ovamo će doći i druge produkcije kuće, pa moramo biti vrlo brzi."

U Hollywoodu ne gube vrijeme, što potvrđuje dolazak dvojice američkih filmskih producenata na Tajland, gdje traje akcija spašavanja dječaka iz potopljene pećine, piše u utorak BBC.

Michael Scott i Adam Smith iz filmske kompanije PureFlix došli su u Tham Luang i već razgovaraju o mogućem filmskom projektu, prenijela je novinska agencija AAP.

Upitan je li njihov potez nepriličan s obzirom na dramu koju proživljavaju dječaci i njihovi roditelj, Smith je rekao: "Ovamo će doći i druge produkcije kuće, pa moramo biti vrlo brzi."

Spasioci u utorak nastavljaju s pripremama za treću operaciju spašavanja u kompleksu špilja u Tajlandu u kojoj su još ostala četiri dječaka i njihov nogometni trener.

Četiri dječaka izvučena su u ponedjeljak iz labirinta Tham Luang na granici s Mjanmarom, čime je broj spašenih u utrci s monsunskim vremenom koje puni kompleks vodom narastao na osam.

Dječaci su u pećini od 23. lipnja.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
13:32 10.07.2018.

To bi moglo biti itekako zanimljivo. Pogotovo ako se desi poplava za vrijeme snimanja. Spasavaj onda sve slavne glumce nikad kraja uzbudjenu.

BL
bla3108
11:54 10.07.2018.

bolesnici

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije