Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
još kratko je tu

Holivudski glumac u potpunoj tajnosti stigao u Pulu, otkriven je i razlog posjeta

Foto: profimedia
1/5
22.09.2022.
u 16:20

Uz Wahlberga (koji je ujedno i producent filma), glumačku postavu čine i druge zvijezde Hollywooda, od kojih su mnogi i dobitnici Oscara poput Halle Berry, J. K. Simmonsa, Jackie Earle Haley, a uz njih glume i Jessica de Gouw, Adewale Akinnuoye-Agbaje i Patch Darragh.

Holivudski glumac Mark Wahlberg (51) kojeg prepoznajemo iz brojnih filmova poput "Murjaci s klupe", "Ted", "Ted 2", "Tatica se vratio", "Tatica se vratio za Božić", "22 milje", "Bostonski heroji", "Transformeri", itd, u potpunoj tajnosti je stigao u Istru, javljaju tamošnji mediji. Naime, ovih dana boravi u Puli zbog snimanja novog Netflixovog filma "Naš čovjek s Jerseya".

U Puli je odsjeo u jednom od tamošnjih hotela, a tu informaciju potvrdio je za Glas Istre pouzdan izvor, te otkrio da Marku društvo pravi i njegov menadžer i dugogodišnji prijatelj Rasta Phil.

Uz Wahlberga (koji je ujedno i producent filma), glumačku postavu čine i druge zvijezde Hollywooda, od kojih su mnogi i dobitnici Oscara poput Halle Berry, J. K. Simmonsa, Jackie Earle Haley, a uz njih glume i Jessica de Gouw, Adewale Akinnuoye-Agbaje i Patch Darragh.

Na internetskoj stranici Općine Piran navedeno je da će Piran od 19. rujna pa do 4. listopada postati kulisa akcijskog filma pod pokroviteljstvom produkcijske kuće Pakt media, koji će zbog logističkih potreba provoditi poseban prometni režim.

Glas Istre piše i da je Halle Berry nekoliko dana provela snimajući scene u Kanfanaru, a na filmskom je setu bilo više od 300 filmskih djelatnika i asistenata. Vrlo vjerojatno riječ je o istom filmu, premda službeno to nije potvrđeno.

Prema tumačenju IMDb-a, Mark Wahlberg igra ulogu glavnog lika Mikea, građevinskog radnika iz New Jerseyja, koji je iz svoje svakodnevice uronio u svijet superšpijuna i tajnih agenata nakon što ga je njegova bivša djevojka iz srednje škole Roxanne regrutirala u visoko rizičnu misiju američke obavještajne službe.

VIDEO>>Alen Vitasović o alkoholizmu: Nije me sram priznati da sam se liječio

Ključne riječi

Komentara 1

CA
cavecanem
16:39 22.09.2022.

U potpunoj tajnosti 😀

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije