Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Horoskop

Hoće li Meghan Markle iduće godine roditi djevojčicu?

Foto: Reuters/Pixsell
1/3
30.09.2018.
u 07:37

Meghan odlikuje lojalnost, briga za drage ljude, spremna je na odricanje i naporan rad da postigne uspjeh. Vrlo je ugodna i uz nju se svi od prvog trenutka osjećaju opušteno

Astrološka savjetnica Anđelka Subašić analizirala je horoskop vojvotkinje od Sussexa i zaključila da će lijepa članica kraljevske obitelji iduće godine postati mama. Vrlo romantična žena, ali u njezinu ljubavnom životu isprepleću se suze i smijeh, zanos i razočaranje. Šarmantno stidljiva i skromnija nego što javnost misli.

Odlikuje je lojalnost, briga za drage ljude, spremna je na odricanje i naporan rad da postigne uspjeh. Vrlo je ugodna i uz nju se svi od prvog trenutka osjećaju opušteno. Njezina je obitelj ograničava i djeluje podmuklo, zbog ljubomore i loših odnosa prema njezinoj mami, a ne osobno prema Meghan. Od brata i sestre stalno je trpjela grubosti.

Trebala bi ih potpuno ignorirati ili, još bolje, javno se od njih distancirati, ali to joj nije lako. S obzirom na to da joj je potrebna i da joj je važna obitelj, tj . uloga obitelji, ona će se snažno povezati sa suprugovom obitelji.

Zbog potisnute ljutnje prema njima i okolini u kojoj je odrastala Meghan ima problema s probavnim sustavom i s reproduktivnim organima (treba paziti u trudnoći). U tome joj pomaže joga i meditacija.

Svaki njezin korak naprijed u karijeri i životu bio je popraćen udarcima i kočnicama, a za to je jedini lijek – upornost. Harry i Meghan istinski su prijatelji i ujedno povezani kao muškarac i žena.

Jako im lijepo zajedno, a  njihov je odnos lagan i neopterećen. Ona je njemu ujedno i iscjeliteljica (healer) i učiteljica.
Zajedno su jako produktivni – poslovno i emotivno (djeca). Iskreno se i duboko vole.

Harry će povremeno prema supruzi biti zahtjevan i strog u kritici, ipak prevladava to što je pouzdan, djeluje umirujuće, odan joj je i čvrst joj je oslonac. To bih na psihološkoj razini definirala ovako: on je njoj ‘’otac’’, a ona njemu ‘’mama’’. Meghan je trudna i nosi vrlo živahnu curicu! To će se potvrditi u listopadu.

Pogledajte video: Bile su najljepše glumice Hollywooda i onda su lice uništile botoksom

Ključne riječi

Komentara 1

BE
berija
18:56 30.09.2018.

Hoće. Ja već 20 dana gledam u grah a pobio sam i stado koza da iz jetara pročitam što će MM roditi. Rodit će curicu 27. srpnja 2019. godine u 7:34. Zvat će se Srbenka u čast ustanka, imat će puno kose i donju lijevu jedinicu te plivaće kožice na lijevom stopalu. 7 minuta kasnije bit će smak svijeta. Mogu dobit posao u Večernjem?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije