Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jutarnji show

Hladno pivo prvi put live u radijskom eteru kod Ivane Mišerić

Hladno Pivo
Foto: PR FOTO
1/5
09.09.2015.
u 11:09

Nastup na Otvorenom radiju dečki iz Hladnog piva proglasili su odličnim zagrijavanjem i generalnom probom prije velikih koncerata u Splitu i Zagrebu

Hladno pivo prvi put u 27 godina svog postojanja reklo je DA live nastupu u radijskom eteru! Ivana Mišerić ugostila je dečke u srijedu u Jutarnjem showu Otvorenog radija.

Publika je bila na nogama od prvih taktova, a momci su održali odličan koncert, kao da je 20 sati, a ne 8 ujutro. Vatreno su krenuli s pjesmom s novog albuma "Dani zatvorenih vrata", Firma. Svirale su se svima poznate pjesme, no nitko ne bi rekao da će poznati zagrebački punk-rock band zalutati u pop vode! Na tapeti im se našao Bruno Mars i njegova "Locked out of heaven"! Ostalo je u zraku hoće li obradu Marsa izvoditi na velikim koncertima za koji se traži karta više 12. rujna u Splitu i 19. u Zagrebu.

Ekipa u studiju nije ostala imuna ni na stare hitove koje su izveli – Samo za taj osjećaj, Ezoteriju i Ne volim te... pa je neizostavno bilo i poganje koje je još uvijek prisutno u prvim redovima na njihovim koncertima! Mile je prokomentirao kako je to ostatak punk faze, a da su zreliju publiku kupili s četiri zadnja albuma!

Sjajno koncertno raspoloženje pratila je i zafrkantska atmosfera u kojoj su članovi benda razgolitili svoju dušu. Tako se otkrilo da je najveća princeza i maza u bendu najsnažniji član benda Mladen Subašić Suba koji će uskoro drugi put postati otac. Ako se slučajno nasuču i završe na pustom otoku, na hrpi njihovih stvari naći će se: mobitel, usna harmonika, viski, gitara, paket prve pomoći, banane i Subina žena!

Nasumična brzopotezna pitanja otkrila su da dečki nisu baš hrabri što se tiče muške kontracepcije s iglama, žena u četrdesetima i Twitter ratova slavnih! Odlučno NE! Otkrili su i kad su prvi put osjetili da su veliki, Mile se prisjetio da je to bilo 2004. u zagrebačkom Domu sportova. "To je bio trenutak gdje su i naši roditelji bili na koncertu i gdje smo im pokazali da to nije samo faza. Vidiš koliko je ljudi ovdje?"
Na kraju su zaključili da nikad u svojoj povijesti nisu ovako rano održali koncert! Odmah nakon buđenja! A kako su svi članovi benda već obiteljski ljudi, možda to postane i praksa.

Nastup na Otvorenom proglasili su odličnim zagrijavanjem i generalnom probom prije velikih koncerata u Splitu i Zagrebu.

>>Zbog zabune ispred Hladnog piva u Splitu nastupit će dvije predgrupe

>>Stiže 'Hladno pivo Tour – Dani zatvorenih vrata'!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije