Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko će pjevati?

'Hladno pivo' odbilo biti zamjena nepoželjnom Bajagi: Doći ćemo popiti pivu

 Hladno Pivo
Foto: Promo
11.08.2018.
u 11:56

Unatoč tome što ne bi nikome smetali, sami su odlučili prekinuti lažne informacije i putem svog Facebook profila poručili su kako u Karlovac na Dane pive - ne dolaze...barem ne pjevati

Nakon što je otkazan nastup Momčila Bajagića - Bajage na ovogodišnjim Danima piva u Karlovcu, organizatori su bili u potrazi za zamjenom, a po lokalnim medijima proširila vijest kako će umjesto njega zasvirati poznati hrvatski punk-rock sastav 'Hladno pivo'.

Unatoč tome što ne bi nikome smetali, sami su odlučili prekinuti lažne informacije i putem svog Facebook profila poručili su kako u Karlovac na Dane pive - ne dolaze...barem ne pjevati. 

- Doći ćemo možda popiti pivo, ali nećemo svirati jer ne želimo biti ničija zamjena. Dragi Karlovčani, vidimo se nekom drugom prilikom. Živjeli - poručili su dečki iz Gajnica. 

 

 

Komentara 179

CA
Catalonia
12:40 11.08.2018.

Gospodo nije mile kekin nego milutin. Samo ga je valjda sram svog pravog imena🤣🤣🤣🤣

BU
Budak
12:10 11.08.2018.

Hladno pivo = urbani fašistički Jugoslaveni.

IS
istjerivackomunista
12:33 11.08.2018.

Fašiste zabraniti makar i pivu krali ime.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije