Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sredinom siječnja

Serija 'Borgias' snimat će se u Dubrovniku i na Lokrumu!

borgia
Foto: Screenshot
12.12.2013.
u 13:14

Dio scena treće sezone hit serija o zloglasnoj obitelji Borgia snimat će se u Dubrovniku i na Lokrumu, i to već sredinom siječnja sljedeće godine

Dio scena treće sezone hit serija o zloglasnoj obitelji Borgia snimat će se u Dubrovniku i na Lokrumu, i to već sredinom siječnja sljedeće godine. Još jedan povijesni spektakl stiže na prekrasni jug Hrvatske, a potvrdila nam je to i Kristina Ćurčija, voditeljica promocije i marketinga rezervata Lokrum.

Produkcija veliki dio detalja čuva u tajnosti

- Snimat će se četiri dana na Lokrumu i jako smo zadovoljni zbog toga, to je velika promocija Lokruma koja će otići u svijet. Radimo sve pravne pripreme, moramo paziti jer se radi o zaštićenom prostoru. Snimanja će trajati cijeli dan, a spremamo se za njih po sredini siječnja. Sretni smo, ovo će unaprijediti promociju Lokruma. Ni sami ne znamo previše detalja o samom snimanju i audicijama, budući da produkcija veliki dio detalja do zadnjeg časa drži u tajnosti, tako je nešto slično bilo i sa snimanjem epizoda za 'Game of Thrones', izjavila je Ćurčija.

Povijesni spektakl o moćnoj i razvratnoj obitelji

Borgia je još jedna serija o kriminalnoj obitelji, a snimljena je u francuskoj produkciji. Povijesni spektakl prati moćnu i razvratnu obitelj, njihov uspon i pad, a okupila je dobru glumačku obitelj. Autor serije je Tom Fontana, a zvijezde serije su Stanley Weber, Mark Ryder i Isolda Dychauk. Treća sezona ujedno je i posljednja.

Ključne riječi

Komentara 3

PO
popaj123
14:37 12.12.2013.

OK, idemo ponovo... Visokobudžetna serija "The Borgias" s Jeremy Ironsom je gotova i više se ne snima. Niskobudžetna serija "Borgia" (u kojoj ne glumi Jeremy Irons) će se snimati u Hrvatskoj!

NI
Nini istrijan
14:28 08.06.2015.

Serija o kriminalnoj obiteljji ?? To nije bila bilo kakva obitelj nego obitelj pape Alexandra VI.Onaj pravi naslov naslov natpisa je: Serija o kriminalnom i razvratnom papi !!

PO
popaj123
14:22 12.12.2013.

Treća sezona The Borgias je već snimljena i to je to... Dapače, već je prikazana u Americi i zadnja epizoda je bila 16.6.2013. Ne znam ja o čemu vi pište u ovom tekstu :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije