Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promjenila se

Helena Bonham: Samokritičnost me dovodila do ruba boli

'helena1_nnn_ekr_020713'
Foto: ''
1/3
06.07.2013.
u 15:10

Glumica je 12 godina u vezi s redateljem Timom Burtonom, a kum njezinu sinu je Johnny Depp "Otkad sam postala majka, samu sebe sam počela shvaćati manje ozbiljno"

Britanska glumica Helena Bonham Carter u svojoj dugogodišnjoj karijeri nije poput mnogih svojih, pa čak i manje uspješnih kolegica, krasila brojne naslovnice. No, njezino pojavljivanje na britanskoj naslovnici Voguea za srpanj diglo je prašinu. Naime, na njoj je Helena u apsolutno neprepoznatljivom izdanju - savršeno ispeglanih bora i daleko od svog ekscentričnog stila po kojem je već godinama poznata. Glumicu ćemo u našim kinima uskoro gledati u filmu \"Usamljeni osvetnik\" u kojemu glumi s Jonnyem Deppom, svojim bliskim prijateljem. Štoviše, Depp je kum njezinu sinu Billyju Rayu kojeg je dobila u vezi s redateljem Timom Burtonom. Osim sina, par ima i kćer Nell.

– Otkad sam majka, sebe shvaćam manje ozbiljno. Prije sam bila samokritična, što je bilo i bolno. Sada samo imam stav da ću se sutra potruditi biti bolja negoli sam to danas – kaže 47-godišnjakinja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije