Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ipak zajedno

Heidi Klum priznala vezu sa svojim tjelohraniteljem

heidi klum
pixsell
13.09.2012.
u 09:32

– Tek smo na početku, ne znam bih li naš odnos mogla nazvati vezom. Pomogao mi je kad je bilo najteže, dio je moje obitelji već četiri godine – rekla je lijepa Njemica o svom novom odabraniku.

Da su tračevi o njenoj romansi s atraktivnim tjelohraniteljem Martinom Kristenom ipak bili istiniti, priznala je i sama Heidi Klum u TV showu Katie Couris.

– Tek smo na početku, ne znam kako bih opisala naš odnos. Martin je dio moje obitelji već četiri godine, brine se o mojoj obitelji, posebno djeci. Pomogao mi je kad mi je bilo najteže, on je muškarac na kojeg se možeš osloniti, u kojeg se možeš pouzdati – iskrena je bila 39-godišnja Heidi i dodala:

– On je divna osoba, mi se tek upoznajemo u jednom za nas sasvim drugom svjetlu – rekla je Klum.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije