Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije im dosta

Heidi Klum i Seal žele posvojiti dijete

heidi klum
pixsell
23.11.2011.
u 09:57

Supružnici već imaju četvero djece, a na posvajanje ih je potakla prijateljica Sandra Bullock koja je prije dvije godine posvojila dječaka Louisa

Supružnicima Heidi Klum i Sealu četvero djece nije dosta, naime, par razmišlja o posvajanju još jednog djeteta. Heidi iz veze s Flavijem Briatoreom ima sedmogodišnju kćer Leni, a u braku sa Sealom dobila je šestogodišnjeg Henryja, petogodišnjeg Jonaha i dvogodišnju Lou.

Na ideju su došli vidjevši koliko njihova prijateljica Sandra Bullock uživa sa svojim posvojenim 18-mjesečnim sinom Louisom.

– Sandra je tom djetetu pružila šansu za bolji život, a on to još ni ne zna. Za mene je to predivan čin. Seal i ja razgovarali smo o posvajanju i to ćemo napraviti jednog dana, ali ne tako skoro – priznala je Heidi.  

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
15:43 23.11.2011.

Bravo. Sretno!

LI
liliZG
13:43 25.11.2011.

---pridružujem se čestitkama......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije