Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGRA PRIJESTOLJA

Dramatičnim videom otkrili kada počinje završna priča najveće serije današnjice

Serija Igra prijestolja
Foto: PR FOTO
1/8
13.11.2018.
u 18:28

Fanovi su na ovu vijest čekali još od kraja sedme sezone u kolovozu 2017. godine.

Nakon mjeseci čekanja HBO je konačno potvrdio da osma i posljednja sezona serije "Igra prijestolja" počinje u travnju 2019. godine. 

Fanovi su na ovu vijest čekali još od kraja sedme sezone u kolovozu 2017. godine. HBO je posljednju sezonu najavio dramatičnim videom u kojem su podsjetili na neke od najpoznatijih scena iz serije poput Crvenog vjenčanja i Bitke kopiladi. 

Sve bitke, sve izdaje, svi rizici, sve borbe, sva žrtvovanja, sve smrti. Sve za Prijstolje - piše uz video koji je objavljen na Twitteru. 

Pogledajte video: Ovi poznati glumci i voditelji umrli su na snimanju

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije