Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obratio se obožavateljima

Hauser: Želim vas upozoriti na veliki problem s kojim se suočavam već neko vrijeme

Foto: Igor Šoban/PIXSELL
1/7
23.09.2020.
u 16:20

Naš proslavljeni violončelist upozorio je svoje obožavatelje diljem svijeta kako mu je netko pokušao ukrasti identitet...

Član poznatog glazbenog dvojca 2Cellosa Stjepan Hauser obratio se svojim brojnim obožavateljima diljem svijeta jer su do njega stigle informacije kako mu je netko pokušao ukrasti identitet na društvenim mrežama i komunicirati s obožavateljima. Naš proslavljeni violončelist odmah se obratio svojim pratiteljima i naglasio im:

- Dragi obožavatelji diljem svijeta, želim vas upozoriti na veliki problem s kojim se suočavam već neko vrijeme. Pokušavali smo to zaustaviti, ali nismo baš bili uspješni u tome. Svakog dana na društvenim mrežama od YouTubea, Facebooka, Twittera, Instagrama pojavljuje se stotine novih 'Hausera'. Pretvaraju se da su Stjepan Hauser, kontaktiraju vas i daju vam lažne infomracije. To je vrlo je frustrirajuće. Želim vam još jednom reći da je samo jedan Hauser, ne vjerujte prevarantima i lažnim profilima.

Foto: Davor Višnjić/Pixsell

Hauser je u nastavku stavio link na sve svoje profile na društvenim mrežama i rekao je obožavateljima kako ih on neće kontaktirati direktno i sve informacije koje ih zanimaju o njemu mogu pronaći na adresama koje im je ostavio. Brojne slavne osobe kod nas se suočavaju s istom ili sličnom situacijom i bilo je već nekoliko slučajeva krađe identiteta kada su određene tvrtke koristile fotografije i navodne izjave poznatih osoba kako bi promovirali svoje proizvode. 

1/18
Ključne riječi

Komentara 11

DU
Deleted user
20:13 23.09.2020.

treba zgasiti internet pa sve iz nova

ZA
zagrebzm
21:05 23.09.2020.

Komentatori se uzkokodakali.

VE
verica2
19:57 23.09.2020.

Ovaj siromak više ne zna kako bi skrenuo pažnju na sebe!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije